屌啊 買咗兩日咋 就爆咗mon 窮L要去邊度整

228 回覆
276 Like 35 Dislike
上網買care 睇下過唔過到佢個 test ,之後做法你懂的
明明applecare可以而家上網補買,做咩Q
唔該
咩啊..
頭一年唔係包埋架咩..
比錢係extend 個 apple care 咋wor
有明顯physical damage 就抵你死
我聽日就唸住攞部機去apple
睇下有無得救
換mon 好似唔洗九千咁貴,點解聽人講都唔自己拎去問,你係咪弱智
整好似唔過3,4千
p.s. 你而家買apple care都得架
用家責任唔包 有無保都係任佢講
即刻上網買Apple Care plus 啦
https://www.apple.com/hk/en/support/products/mac.html

第一年有warrenty,但你係人為,預咗要交學費
我都係趴另一條連登貼睇到有人話9000集 我認真咗
*幾
啦啦聲買返個APPLE CARE先
用家問題
應該可以上網買apple care+?
如果親身去apple見到你已經整爆咗mon, 未必會比你加apple care+
所以你而家快啲上網試吓買啦
之前買完iPhone第二日跌爆左
即刻上官網買apple care
上網買apple care只要入個機既序號 之後佢會係你部機run個程式睇你入面啲野有冇問題再睇下俾唔俾你買 但check唔到你爆mon
Btw樓主睇清楚MacBook壞mon買左apple care要幾多錢整先
我都要換第二次,不過我係個保護膜脱落 免費
上個月換完 都係macbook pro 37xx
i know that feel
衷心感謝你地!
樓主 = 戇鳩
同是天涯淪落人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞