屌啊 買咗兩日咋 就爆咗mon 窮L要去邊度整

228 回覆
276 Like 35 Dislike
狗人老狗唔識自己整?
狗人
好心曬少少時間去佢啲濕鳩天才吧
去問清個價同要整幾耐
免費維修佢地會講埋你知

到時知價知換咩
出去俾人劏到頸血都叫合理啦
我試過整甩keyboard一粒制,最後要換moon
都係有apple care所以唔洗錢喎
絲打你同個fd絕左交未
癡線 macbook本身係冇問題既話就抹都唔會甩啦,仲想唔同客戶換
你都戇撚柒鳩
你唔試下用酒精抹下你其他電器個屏幕
之後抹到壞左,囉去其他公司睇下佢地會唔會免費幫你整

你呢種仆街走法律罅仲要四圍同人講
以為自己好叻好醒

好多保養就係因為你呢種人變到無晒
sor 唔係話無apple care包一年保養咩?
7日14日係因為唔記得幾耐所以鳩up左,sor9
Apple Retail Store響香港插旗開始係有14日無條件退貨
之後應該係因為iPhone 6炒到iPhone要封退貨門,咁Apple可能因為行政/法律上既理由,連埋Macs都一齊唔再俾退 (好似係iPhone 7開賣嗰時正式開始轉policy)
另一個講法我聽過係同免費泊車有關 因為成件退貨無成本,不過因為消費銀碼夠大,有某d場可以免晒全日車位錢之類
我有貼,冇事
我聽到嘅原因都係iPhone6 時期,但個原因係因為之前炒iPad同埋iPhone5s嘅事,有條友炒iPad 膿咗然後全部activate晒(話係40部ipad)再全部退俾蘋果

果下比人整爛左我比唔切反應
連脾氣都無發到
樓主結果點?
樓主呢
2017年版本個keyboard咁垃圾你都買
唔識唔好話人住先
第一年係正常行貨機都有既基本保養 跌爛機係屬於人為損壞要俾多好多錢整
而apple care係一個保險 跌爛左機可以用平啲既價錢維修 apple維修既個同事係咁講
你仲好意思quote人,apple care同apple care plus識分未啊,自己google先啦
都唔知邊個唔識,衝出嚟柒
一定好靚女
樓主有update未?
成班唔識又去教人 apple care同apple care plus都未分清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞