屌啊 買咗兩日咋 就爆咗mon 窮L要去邊度整

228 回覆
276 Like 35 Dislike
係喎唔記得design係唔同咗...自膠sorry
我都試過爆不過我用左差唔多3年 同樓主差唔多情況
中間爆慢慢附近都開始有呢d lines

我個陣死死地去cwb apple store,原本報價55xx,點知個staff好好人幫我check多兩check,老屈左個coating issue 免費幫我換新mon

樓主可以去apple store試下運氣
如果唔得都係起apple store整啦
換埋電話啦
影相影得咁濛
班蘋果用家係咪以為蘋果開善堂
真心唔用得芒貼咩
見啲frd用都冇事
真係膠都廢事俾
仲有尼llm
話甩coating果D咪撚玩啦,新買3日點甩呀,搵邊個信

如果樓主部機真係冇表面傷痕既就拎去genius bar啦
如果合埋部機都壓得爆個芒又冇傷痕既我覺得Apple有一定責任
玻璃表面冇裂既話都大機會waive到
就係你呢種乞兒做壞晒規矩
遲早搞到香港區咩保養都勁嚴格
我果時買左兩個星期 又係爆mon
人為整爆左 但apple哥哥勁好人冇收錢
話雖然係人為不過咁新照幫我搞左
細妹有無大肚?
跟學校plan買啲apple機係鳩鳩哋
啲貨個qc好似唔同門市
應該係爆液晶 apple care唔包人為
Apple官方整6000蚊 最後出去整左3000蚊
利申 四年前既事 come埋個陣唔小心比條叉電線un爆左
好似包7日定14日架
搭單問15吋爆咗mon要幾錢 過咗warranty喊出嚟
其實本身換到
而家出曬名,apple 見到部機己經知咩事
邊到整
我都試過新機買左幾日
比個fd一整都好似你咁爆左mon
情況同你差唔多 又無買Apple care
果陣我去Apple store好聲好氣咁同啲staff講
咁啱果日個經理又超好人
幫我果個staff又幫我講好說話
之後經理話如果我買番Apple care
佢俾我今次免費換mon
下次就無啦
果日真心好感動
你試下去左Apple store問左先啦
樓主講嘢好撚on9
痴mon 貼痴撚爆個mon
本身包1年保,apple care係廷期保,不過人為爛未試過
仲要貼 Content Farm 網罪加一等
蘋果幾時有啲咁嘅服務?
屌我部macbook pro買兩個禮拜都爆咗 整三千幾 要兩個禮拜維修時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞