(甜故) 師生戀?

121 回覆
49 Like 6 Dislike
多謝支持
更新得快啲就好
好慢啊樓主
處黎講會唔會太主動
未完 不定時更新
終於到6點,我執埋d野就準時走人。當我撘緊巴士返屋企嘅途中,我望出車窗睇下風景,咁啱比我見到林允行經過,佢格黎仲拖住一個都係著住我地校服嘅女仔,個女仔幾靚女,我認得佢好似係高我1 form。

「又一個無知少女 希望佢以後會帶眼識人啦。」我心𥚃感嘆道

返到屋企呀媽未返,呀爸成陣酒氣,又飲醉酒瞓緊覺,我就去呀哥房。

我:「我返黎喇」

呀哥大我8年,我地關係好好,我好多野都會同佢講,有野唔識都會問佢,佢都會比d好實際嘅意見我,雖然佢有時都蝦我,但佢好快就會讓返我同氹返我開心,可能因為我年紀細佢咁多,所以佢真係好呵護我。

呀哥佢由細到大讀書同運動都好叻,讀嘅都係傳統名校,佢嗰陣起學校入面好出名,每次比賽都有好多同學去支持佢。

佢原來起房執緊野,佢答道:「今晚冇飯食呀,你肚餓未?我煮d野比你食?」

我:「我未餓。。你做咩執返d野出黎嘅?」

哥:「Zoe話好想睇我以前嘅讀書嗰陣嘅野,咪搵d出黎囉」

我:「哦。。」

Zoe係呀哥嘅女朋友,其實佢地最終都起埋一齊我都好感動,因為Zoe係呀哥第一個女朋友,呀哥以前都拍過2次,不過都係男性,而且都係悲劇收場,2次都係因為另一方嘅屋企非常反對同性戀。

而佢地段感情係Zoe做主動先,Zoe初頭識呀哥嘅時候未知佢係同性戀,之後佢同呀哥表白,呀哥拒絕咗,因為佢搞唔清楚自己到底係咪中意Zoe,同埋佢同Zoe坦白咗佢嘅過去,Zoe一開始都有d驚訝,但係佢之後都接受咗,繼續中意呀哥,呀哥最後都衝破自己心理關口,同咗Zoe一齊。

我拎起呀哥張班相黎睇,佢讀男校,全班都係同性,我覺得咁樣返學真係會好悶。。然後我見到呀哥書枱有個相架擺住佢同Zoe嘅合照,笑得好燦爛好幸福。。我都想有一張咁樣嘅相。

之後我食咗d野就沖涼返入房,我百無聊賴又攤咗起張床度諗下野,原來中意一個人會想知佢所有嘅野同會接受佢嘅過去,我腦𥚃面唔知點解一直重覆呢句說話。

諗諗下我醒起今日見到林允行原來已經有新女朋友但冇話我知,fd都唔講,諗起就有d嬲佢。
第二日返到學校就上課室擺低書包,然後過隔黎班房搵林允行。

我去到隔黎班房,嗌咗林允行出黎。

林允行衰衰格格咁行出黎:「好少有喎 搵我做咩?」

我睥佢:「你個衰仔有新女朋友唔出聲!尋日我見到你同高form個靚女一齊」

佢笑咗:「哈!你又知嘅!做咩呀 呷醋呀你?」因為佢高,佢踎一踎低望住我對眼問我。

我撥開佢個頭:「呷你老鼠呀 我係炆你fd都唔講咋!」

佢企返直個人:「啱啱一齊咗冇耐咋嘛,追你咁耐又唔受溝,咪追下其他人 點知佢咁快落撘 」

我反佢白眼表示唔想知,然後就返去自己課室。

佢見我講講下自己走咗,起後面嗌住我:「喂做咩呀?你嬲咩姐喂!。。。」

我點解會嬲?我係嬲佢冇講我知?嬲佢有新女朋友?嬲佢咁快中意第2個?我都唔知!

返到課室都打鐘,班主任節過咗之後就中文堂。

周sir甫入課室,我就同佢對上眼,我托住頭好甜絲絲咁笑咗。之後開始上堂,教緊乜我其實都冇乜點入腦,因為我淨係掛住望住周sir。

佢企起我嗰行嘅前面位置,我忽然有個好曳嘅念頭。我將校裙越縮越短,因為書包掛起枱側邊,所以其他同學唔會見到,但周sir企嘅位置就睇得一清二楚。

佢教緊書嘅時候擰過黎都見到,我呢個時候已經露咗成個大脾出黎,而且我冇合埋雙腳坐,佢應該睇到哂我露底。我見佢望過黎,我起度偷笑,佢都係,之後佢望返第2度講書,我就拉返好條裙。

之後落堂就放小息,周sir就執埋d野走,我就出埋去搵佢。

我:「周sir!張工作紙我唔識做呀」

佢擰過黎笑說:「邊張呀?」

因為其實冇派過工作紙,我係想搵佢傾計

我上身壓向佢手臂,起佢耳邊講:「今日星期五,聽日同後日都見唔到你喇」

佢起返我耳邊講:「你想嘅話聽日都可以見」

我聽後個心卜卜跳望住佢,點知呢個時候隔黎班都落堂d人湧出黎,周sir就用返正常聲線說:「咁放學再講啦!」

哈哈,然後我都返課室,咁樣真係好sweet,雖然大家都知道唔可以last到好耐,但呢一刻我真係好嚮往呢段關係。
新讀者留名追故 好少睇女做主角嘅甜故
感覺好正 如果甜位寫得更詳細就更好
有無角色示意圖?
暫時未搵到有相似嘅圖 我搵到貼
樓主可以參考下d av 女優 實有個啱做女主角嘅image
出文未呀 真係當人狗咁撚
文呢
文呢
文呢屌你
Btw有無類似題材既av J下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞