(甜故) 師生戀?

121 回覆
49 Like 6 Dislike
想問下大家意見(第一次寫文唔好意思 )
呀sir姓咩同埋佢教咩科好?
Lm
中文啊sir 啦 教中文d 啊sir好識氹人
扑野位唔夠栩栩如生同細膩
push
我有睇
有睇here
雖然唔太真實 但有故睇就得嫁啦
分好D間隔得唔得
我地著返衫嘅時候氣氛有d尷尬,雖然啱啱所發生嘅一切我心裏其實感到好滿足,但係一方面我好緊張 而且好擔心之後嘅日子點面對,我亦唔想佢因爲我地今晚嘅事有咩後果,可能佢依家良心責備緊今夜咁衝動嘅自己,不過講真 我清楚知道只有一個方法可以圓咗呢件事,周sir可能見我冇出聲,佢摸一摸我個頭,好似安慰緊我咁,我諗佢呢一刻都係同我諗緊同樣嘅野,但佢係一個思想比我成熟好多嘅成年男人,好想問佢依家個心諗緊咩
佢去咗執返好張枱嘅野
「一心呀」佢開口
我:「嗯?」
周sir:「其實。。」
「唔好講落去」我即刻打斷佢
「我知你想講咩 我明白架喇 你唔好講 我地出咗呢道房門之後 就當乜野都冇發生過 好唔好?」我道出唯一嘅解決方法
周sir望住我:「我好內疚」
我聽完個人恍惚怔住了
佢續道:「今晚係我太衝動,我同你唔應該。。。」
「咔嚓!」一聲,嚇到我彈起咗 周sir都望住道門嘅方向
有位校工打開咗道門行入黎,佢見到我地佢都好驚訝
佢望向周sir:「哎呀乜周sir你咁夜仲未走呀?」再望向我
周sir:「哦 係呀呢個同學囉 考試成績太差咪幫佢搵d資料比佢溫習囉」
校工華叔:「咁好呀!哈哈!一到呢個鐘數我就巡樓架喇 唔阻你地喇!」
周sir:「我地其實都走架喇」
我孭埋書包就跟住佢地行出去
「下!咁依家即係點呀?」我心諗
因為華叔同周sir去教員室開門,我又唔應該跟住去,落到1樓嘅時候
我:「咁我走先喇」
華叔同我揮手
周sir:「拜拜。。」
佢有d吞吐
我本來想起附近等佢,但我自己都想靜下所以我衝咗返屋企。
我拿拿林沖完涼就攤起床,腦海好不由自主咁一直浮現頭先同周sir扑野嘅畫面,我同佢嘅熱吻,我幫佢含嘅時候佢好享受嘅表情,佢奶我下面時望住我嘅眼神,佢陽具進入我身體時嘅每一下抽插。。我都好回味 加上因爲我第一次做愛嘅對象係周sir 佢破咗我處 佢係第一個品嚐我肉體嘅男人 我不禁有d興奮
「嗯。。」我一邊回想 一邊用手指按摩陰部
「周sir阿。。嗯。。」我拎出收埋起床頭櫃嘅假陽具 放起我嘅洞口邊摩擦 而另一隻手就由我嘅腰部開始向上摸 到達我敏感嘅胸部後停低搓柔 我將假陽具慢慢插入陰道 由淺到深地抽插
「嗯。。周sir。。」我呻吟著
「大力d阿。。。」
「周sir阿。。阿。。。」
我左手大力搓住自己對波 右手加速抽插
「嗯。。周sir阿。。嗯。。。」
我全身震一震之後 攤軟起張床度
「真係好想再比你扑」我望住天花板講
想我點樣改善 真心問
起度想多謝有睇嘅人先 我係新手第一次寫 我大綱已經有但係冇乜時間打 所以可能會出得比較唔定時 希望你地會睇哂佢啦
Lm
Lm
段與段之間隔多行,分清D
姐係咁
zzzzz。

xxxxxxxx。
有d急進
ok
我攤咗起到發呆 唔知係咪因為高潮完,我進入咗聖人模式。

我聽日見到佢應該點算?

我應該扮冇野?

我應該點面對佢???

佢係咪都中意我?

我好驚佢會當冇事發生。。

。。。

我諗咗好多可能性,但係能夠解答我嘅就只有佢,到底聽日會點?

第2日

入到學校我都仲沉思緊,我好緊張好亂,到底今日會點過?

「喂陳一心!」突有人一野拍落我書包,嚇到我個心離一離!一望過去原來係林允行,我反咗一下白眼。

我:「點呀晨早流流 差d比你嚇死喇!」

佢:「就係見你呆下呆下先要嚇醒你呀嘛!」

佢見我嚇親仲要咁得戚!我同林允行同社兼同班2年(我地係佢中三留班嗰年識),今年大家唔同班但仍舊熟絡,我地嘅相處方式係窒黎窒去,打打鬧鬧咁。同班嗰2年我地好多計傾但未至於咩都會講嗰種,我知佢食過學校起碼5個女仔,高form同低form都有,佢溝女好有一手,又成日毛手毛腳,但係d女仔又受落,可能因為佢靚仔掛。

我再反多次白眼:「醒哂喇!」

佢笑咗笑 終於入正題:「借數學簿黎抄丫我今日要交但未做 3A呀 你地班做咗未?」

我一路行一路摷書包拎比佢:「做咗十世喇 柒頭」

佢揑一揑我塊面:「好抵錫呀你!」

我推開佢隻手:「想死呀?」

佢比我撥冷水後扁咀望住我,然後我離遠見到佢班fd,3個都係留級同我同班。

「呀嫂早晨呀!」佢地叫囂道。

又嗌我呀嫂,冇佢地咁好氣

「佢地嗌你呀 」我擰轉頭同林允行講,之後就自己走上課室。

返到課室我扒咗起枱面,過埋小息先中文堂,周sir依家起學校邊到呢,好想見到佢。。。
冇人睇
心不在焉咁過咗頭幾節課之後就到小息,我嘅坐位係起課室最後排角落位 窗旁邊,我托住頭望出窗發呆。。。心裡又亂又期待

「陳一心!」突然有人坐咗起我前面個位,又係林允行

「你條廢柴錯哂咁濟又唔改正,我抄條鐵呀?」佢比返本簿我

我:「是但啦!就算比你功課啱哂最後考試咪又係肥佬」窒人嘅說話,我唔洗用腦都可以隨便講出口。

因為我冇講錯所以佢駁唔到,佢笑住話返我:「屌你丫」

然後打鐘佢就返自己課室,大家都執拾緊枱面嘅野,拎咗中文書出黎,班𥚃只有我一個因為呢堂中文課而感到有d不安。。終於,周sir入咗黎。

等咗咁耐終於見到佢,我嘅目光一直望住佢,但係佢冇望過我呢個方向。

「起立!」班長叫道

我都企咗起身

「各位同學早晨」

「周老師早晨」

同平時一樣。

坐低後,周sir叫我地掀開書第x課嘅課文,然後開始講書,有d同學傾計,佢就叫佢地企起身將佢地嘅對話內容講一次比全班聽,有同學唔識做課後練習,佢就行埋去教佢。

同平時一樣。

但佢冇望過我呢邊。。我感到有d失落 點解?佢同我明明尋晚做完咁親密嘅事,今日當冇事發生?我到底係d咩??我越諗 心𥚃越唔好受,我冇再望佢,自己做課後練習。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞