(甜故) 師生戀?

121 回覆
49 Like 6 Dislike
多謝你入黎
好不容易 落堂嘅鐘聲終於響起,結束呢2節中文堂,敬禮後佢就走咗。

其他同學陸陸續續出課室去食lunch

「終於放飯!我地今日食咩好呀?」呀愉一邊照鏡一邊撥pat陰。

「我想食譚仔!」呀婷攝高緊自己條裙說道。

我:「好呀」我冇意見,我依家乜都唔想諗

起操場行緊出學校嘅途中,佢地2個起到細聲講大聲笑,我冇乜點聽,因為我見到周sir同其他呀sir起校門嗰邊行緊出去,而佢同緊身邊幾個女學生講野,我看在眼內 心中不是味兒。

起譚仔坐低後,呀婷同呀愉就繼續頭先嘅話題

婷:「咁呀輝仲有冇搵你呀?」

愉:「有呀 但我block咗佢喇 費事依家條仔見到」

婷:「呀輝咁靚仔你都飛咗佢 真係嘥哂!」

愉笑瞇瞇說:「比你啦不如 佢好大食架 你同佢一定啱key 」

婷聽到好雀躍:「咁正?快d比佢電話我等我溝佢先!」佢地拎住手機互相交換情報

比著平時我一定加埋把口,但今日真係冇心情。
「呀心阿 陳倩婷原來ig收埋咗好多隔黎男校嘅靚仔唔出聲呀!」呀愉一邊講一邊scan呀婷嘅電話。

我隨口嗡:「喂share d 出黎益下街坊好喎!」

呀愉就用呀婷部手機sd咗啲ig出黎,我手機亦不斷響通知。

呀婷想搶返手機,但呀愉就吱佢條腰,佢地搶黎搶去好似小學雞,我忍唔住笑佢地。

食完就返學校,下晝嘅堂我都係專心唔到 扒咗枱到,但我唔係瞓緊教,而係諗緊周sir。頭先lunch見到佢同其他女同學一齊,我不禁有一點妒忌。。忽然,有個念頭起腦𥚃閃過,周sir其實除咗我之外 同其他女學生有冇扑過野??唔通因為咁所以佢唔當我係一回事?所以佢今日完全可以當冇事發生?佢只係一個想食女學生嘅衰人?

唔會嘅。。周sir唔係d咁嘅人,佢教咗我咁多年,佢好幫我 對我好好 好錫我,同其他學生關係亦好似朋友咁,成日鼓勵我地 唔會罰我地,我一定係諗多咗,而且諗深一層,其實我到底想佢點?唔通想佢上緊堂嘅時候走埋黎講尋晚嘅事咩。。我理智d咁諗

放學後,我留起課室留堂,我望一望個鐘,依家先3點半,仲要捱多2個半鐘。
Lm
《 你緊緊的抱著我,沒有說你愛我 》
Push push
g持
lm
出得咁慢 頂唔順啊樓主
多謝
依家出
我拎咗本手冊出黎睇下有咩功課,然後就攞咗通識出黎做。通識呢科要邊寫邊諗,又要多角度思考,又要表達清晰,所以我好專心咁做功課,冇留意到有人行咗入黎。

「吱—嘭」本來靜悄悄嘅課室忽然有一聲細小嘅閂門聲,我即刻望過去門口,只見周sir企咗起度望住我,佢按下門鎖,門隨即鎖上。

「周sir。。?」我脫口而出說道。

呢位不速之客嘅出現令我心跳加速,我呆咗望住佢,唔知比咩反應。。

周sir行咗過黎我格黎個位坐低

「一心呀」佢終於開口同我講野

「尋晚係我太衝動,我都唔知點解我尋晚會。。。真係我做錯咗,你可唔可以原諒我?」佢好認真咁講。

佢係咪以為我會嬲佢?哈哈,我心裏暗自竊喜「你仲有冇同其他學生做過?」我乘勢問道。

「冇 尋晚同你係第一次」周sir說。

我拉埋張櫈凑近周sir,我望住佢雙眼:「你可唔可以 以後都只同我一個做?」

周sir可能冇諗過我忽然會咁主動,佢退後咗個身:「一心,我係老師 你係我學生,我地保持返距離,唔可以再越界喇,咁樣真係唔得,而且比人發現嘅話後果會好嚴重,我都唔想你比人講閒話」

我估唔到周sir會拒絕我嘅要求,但我唔想咁輕易放佢走,我起身跨坐起佢大脾上。
周sir作出輕微嘅反抗,佢想拉返我起身但我唔肯。

「我唔怕阿!我地小心d唔好比人知咪得囉!」我向佢扭計

我地下體緊貼住,我開始唔安份咁郁

周sir:「你起身先啦 會比人見到架」

我地起課室後排位置而且佢鎖咗門,其實唔會有人見到

「咁咪好刺激囉 周sir」我好挑逗咁講

我扭動腰部,下體不斷與周sir褲襠磨擦,我將上身壓向前攬住佢個頭,佢個頭啱啱好貼落我心口,隨著我每一下扭動,我胸部亦不斷壓向佢面部,請佢食波餅。

佢口𥚃說不,身體卻很誠實,好快我就feel到有野頂住我下面。

「嗯。。周sir阿 你細佬頂住我喇。。」

周sir聽到我嘅淫語,佢終於忍唔住,佢叫我起身並示意我跪低。

我跪起佢2腿之間,解開佢條褲,將佢嘅陽具掏出,我好淫咁一邊望住周sir,一邊奶佢嘅jj,然後將佢放入我口腔裏面。我由慢至快咁含,再奶下佢袋底,吸啜佢2個蛋蛋。我含緊嘅時候,周sir亦輕撫我個頭,並發出低沉嘅呻吟聲。

周sir好似就黎頂唔住:「陳一心。。估唔到你咁淫。。」

之後佢按住我個頭,下身加速屌我個口,個感覺好辛苦同好想嘔,因為佢好大我有d哽親,而且嗰種感覺好似有d虐我咁,不過我好享受比佢咁做,唔通我係m底?

然後一陣暖流起我口𥚃面溢出,我比周sir口爆咗。佢拔出佢嘅陽具,我口入面全部都係周sir嘅精液,滑潺潺咁 好腥,但係我將全部吞哂落肚,有種比周sir征服咗我身體嘅感覺。
Lm
周sir起身著返條褲,然後佢幫我抹走嘴角殘餘嘅精液,我地四目交投,佢隻手由本來放起我膊頭,一直掃落我背脊,我條腰,跟住佢一野揸落我屎忽度。

我有d怕羞咁dup低頭:「嗯。。周sir。。」

然後佢一隻手攬住我條腰,推我埋牆,我地熱吻起黎,另一隻手就開始攻我下體,佢拉高我條裙,我下面已經好濕,底底濕咗一大片,佢將我底底拉埋一邊然後捽我豆豆。

「阿。。阿。。」我微微發出呻吟聲

周sir再摸落我洞口位置,佢用手指起我洞口外來回磨咗幾下,再比我睇。

周sir:「你睇下你幾淫幾多水」

佢嘅手指上佈滿我嘅西水,然後佢將手指塞入我口𥚃面

「同我奶乾淨佢」周sir命令我

聽到佢用命令我嘅口吻,我有點興奮。。我落力地吸啜周sir嘅手指。周sir就一邊拉低我校裙拉鍊,除咗我個bra,但冇除裙。

佢隔住我條校裙搓我雙乳,其間不停玩弄我嘅乳頭,直到我敏感嘅乳頭硬到凸起,起校裙內若隱若現,佢就伸脷隔住我校裙舔我硬起嘅乳頭。

我:「阿。。唔好阿。。」

真係好high。。我身體已經不由自主咁不停扭動。

周sir嘅手亦開始伸到我裙下,佢撫摸我陰部,因為我已經濕到出哂水,周sir嘅手指已經可以直接滑入去,佢伸完1隻入去再伸第2隻,時快時慢咁指插我陰部,搞到我就黎爽死。。

佢上下夾攻,我招架不住,我捉緊周sir嘅手臂不斷呻吟:「好舒服阿。。。周sir。。點解你搞到人咁舒服架。。阿。。」 「阿。。我想你大大力屌我阿。。快d阿。。」「嗯。。我唔得喇。。!」

我全身一震,攤軟伏起周sir度。

「我真係。。好中意你。。」我起周sir耳邊一邊喘息一邊說道,周sir佢亦都輕輕攬住我。

然後我地開始整理返衣物,我條白色嘅校裙起2粒乳頭位置仲係濕濕地,呈半透明。

周sir亦留意到:「你著件冷衫遮住呀 費事比其他人睇蝕哂」

我:「咁係咪只可以比你一個睇?」

周sir:「緊係,如果唔係下次唔餵飽你」

我甜絲絲咁笑著點頭

之後佢就落返教員室,我都聽佢講著住件冷衫,繼續做功課。
雖然有d過火
但繼續追
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞