(甜故) 師生戀?

121 回覆
49 Like 6 Dislike
第一次出文 文筆唔好請見諒

呀sir:「你要真係睇先得架,我下星期會問你架」
我接住佢遞比我嗰疊溫習材料
我:「得喇!我都唔想比人鬧」
呀sir:「你班主任都係想你攞好成績,miss佢緊張你姐,你下年就考dse,唔係得返好多時間準備」
我:「佢成日搵野黎鬧,依家仲罰我日日放學要溫到6點先走得,如果唔係我都唔洗咁晏搵你啦!」
呀sir:「哈哈!你抵死啦,啱啱個考試考得咁差,我嗰科仲要得十幾分,我都未試改咁低分嘅卷!」
我:「又窒我!」我打咗佢一下
佢笑住縮一縮,然後佢行出去開門
「咦開唔到?...」佢喃喃自語道
我伸個頭埋去睇下:「做咩?」
佢r頭諗咗一諗:「死火!唔記得資料室道門係自動反鎖」
我:「下?」
佢行返入去資料室打內線電話但係響咗好耐都冇人聽
我:「唔係收咗工掛」
佢:「係都唔定。。我打比其他老師先」
佢拎手機出黎㩒,但係收唔到訊號。
佢:「喂你部手機收唔收到?」
我:「我冇帶呀」
起冇辨法之下最後同意等校工巡經先求救。
資料室有枱,但冇櫈 張枱擺滿box file,我地唯有坐地下,並肩咁一齊坐
佢:「教咗咁多年書都未試過咁樣,你睇下我又比你害!」
佢指嘅又 係我上年打班際藍球交波失手射中佢
我笑咗:「上次嗰球你接住咗架 都冇事!」
佢搖頭:「唉!我都教咗你3年,我對你咁好 雖然上年冇教你姐,你就即刻搵波扔我」
我傻笑望佢「我夠對你好咯」我心裏面講
然後我屈膝抱腳合埋眼想抖下
過咗唔知幾耐,我醒咗 見到原來佢都瞓咗,我就移近d 望下佢,我個心卜卜跳。
佢30尾 但就咁睇真係唔覺,未試過同佢咁近距離 連佢呼吸聲都聽到,我feel到個心跳得好快 所以我坐返好 想快d平復返自己
然後佢醒咗:「你塊面做乜咁紅?」
我:「好焗呀呢度!」

之後我地傾咗好多野,我屋企至到佢以前讀書嘅事,乜都傾。
講緊野嘅時候我地會對望到,我好中意呢種感覺。
講到中學生拍拖
佢話其實中學拍下拖都好,出到社會仲多壞人
「你係咪同格黎班允行一齊?」
我:「痴線!佢追我咋 我都唔係中意佢」
佢:「係咩 佢幾好呀幾乖仔 咦咁你即係有心上人?」
我笑住打佢:「你理得我姐!」
佢笑咗:「講黎聽下等我比下意見」
我面都紅哂:「你好煩呀 你唔好理啦」
佢:「咩唔理呀 我都擔心你架嘛」
我睥佢:「超 你想食花生咋嘛」
佢望住我:「我唔係 我真係擔心」
我地對望咗幾秒,我擰轉頭想逃避佢眼神,佢隻手擰返我個頭過黎,然後佢錫我。
佢手放起我腰部,我地好溫柔咁kiss咗一陣,我攬實佢起佢耳邊講:「淨係今晚,好唔好?」
我冇等佢答我,我示意佢企起身 然後我想除咗佢條褲,我摸住佢嘅丁丁
佢冇諗過我會咁做,我:「我想試下」
然後我幫佢含,我係睇av學,我係第一次。
我一路含 條脷再起佢龜頭打圈
呀sir:「啊。。」我用盡所學嘅又含又奶又啜到佢硬咗,佢就抱我去櫃嗰邊坐,我M字腳咁對住佢,佢1隻手伸到我校裙下面,1隻手摸住我塊面同我舌吻
可能係同呀sir扑,仲要係學校嘅關係,我一早已經濕哂好想要,佢隻手一摸:「你個衰妹咁快就濕哂」佢一路摸我妹妹 我捉住佢另一隻手放上我對波上面隔住條裙搓柔,我忍唔住呻吟:「嗯。。阿。。。呀sir。。我好想你。。破我處阿。 。」
佢除咗我條底底,我下面已經濕透,佢望住我笑咗一笑,然後奶我下面,我敏感到叫咗出黎「嗯。。啊。。。」
之後佢將張枱啲野推哂埋牆邊,再抱我上張枱到,佢將佢硬如鐵嘅巨龍起我洞口上下摩擦,我「嗯。。。」
佢:「我怕你第一次會好痛」但我話冇問題,然後佢就插咗入黎,真係好痛,痛到我標眼水,呀sir就住我細細力,我慢慢適應咗之後先享受到做愛嘅快感,我「大力d阿。。。呀sir你好大。。阿。。」佢:「你好緊。。」我:「阿。。你大力d插死我啦。。阿。。。」
有冇人睇
有人睇嘅話麻煩留一留言話我知 我先再打
有睇
多謝 咁我繼續打先
「啪啪啪啪」嘅聲充斥住起學校嘅呢間房入面,呀sir屌我嘅力度亦令張沉重嘅長枱不斷撞埋牆,發出微細嘅隆隆聲。
佢除咗我校裙拉鍊,拉低咗我條裙,露咗我白色bra出黎,佢除咗我bra扣,我雙乳即時表露無遺,我身材唔算差,胸部都有c cup,呀sir見到我扯行lin旗,佢奶我lin頭。我:「嗯。。阿。。。我仲想要。。。」
然後佢坐上枱,我騎上去un,呢個體位頂得好入,我叫得更厲害,呀sir怕我仲會痛,但我更加想佢舒服,我un緊嘅時候,我雙乳亦隨住我嘅叫聲任意擺動,加上呀sir雙手揸住我屎忽搓柔,我好享受成個人都屬於咗佢嘅感覺,佢微微發出「阿。。阿。。」嘅呻吟聲係我呢世人最愛聽到嘅聲音。
我一邊un一邊前後擺動,好快就要高潮「我。。唔。。得喇。。」
呀sir就反轉我個身將我扒起枱,吉高我屎忽再捉住我雙乳衝刺,然後佢射起我胸上。
我地都好攰,休息喘氣,佢拎咗紙巾幫我抹返d精液,因為佢輕輕咁用紙巾抹,而我胸部仲係好敏感,佢抹完後我捉住佢雙手搓我對波,我伸脷同佢打茄輪,之後再扑咗一鑊先著返衫。
出住咁多先 之後再出
Pish
fake?
你有冇興趣睇落去 因為我諗住長篇連載 但好似冇人睇 費事打埋佢
正皮!
先LM
打多d再一次過出
會唔會太快就入正題 無乜鋪排喎師兄
因為呢度未算正題 我其實主要想講多d之後嘅事 允行同女主同呀sir 呀sir自己嘅家庭 同畢業之後嘅事 不過我講得太快 sorry
LM
女主會唔會叫一心?
本來未諗名 咁就叫一心啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞