[DC] Titans - S01 討論區(1)

562 回覆
7 Like 3 Dislike
有排等
咁就完撚左
本身上網見廿幾集
以為mid season on99係到等e12
Brenton Thwaites真係好靚仔
有集成班反派當佢廢既,係咁望BATMNA係咪到好好笑

BTW之後睇過D角色介紹,個BOSS好撚勁秋, 呢條TEAM唔似夠秋
希望唔係無限弱化咁解決
同埋快D出S2啦
證明老爺殺人既話,所有反派都係辣殺
好好睇真係
中後期見到rachel就火滾
都係Raven同佢老豆搞掂架啦
Pish
佢老豆trigon唔係就係個boss咩
呢集第一集
因為robin未人定形係batman跟班
而且普遍都係驚batman多於robin
所以班傻仔先咁講
然後咪辣著dick打到佢地仆哂街
睇完成季都唔知batman同robin因咩鬧翻

成套劇好似DC漫畫真人化廣告雜誌咁
有dove全裸 我收貨
未講換為batman用既手段太暴力同血腥,雖然有底線,但robin發現自己每次自己都愈黎愈暴戾,驚自己到最後會過左條底線(我諗法,佢套野入邊講係講驚自己變到batman咁暴戻)。
同因為話batman對佢無關心,佢覺得自己只係batman訓練出黎既道具,所以先自己離開。
老爺唔識表達姐
最初接佢返來,當佢仔咁錫咩都買,係dick 自己想發洩怒火,老爺先帶佢入行。
到dick 離開左 老爺都仲好錫佢,有求必應
咁睇果段/果集咪得 成季連個簡單主線故事都請唔到
有冇關於依套野嘅人物介紹, 好多人
乜鳩都改曬喎
Deathstroke Will Serve As Main Antagonist In ‘Titans’ Season 2

Trigon??????????????????
究竟CW個Universe得罪WB啲咩
WB彈出彈入
宜家電影唔用Deathstroke又放番出黎比劇用
太弱智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞