[DC] Titans - S01 討論區(1)

562 回覆
7 Like 3 Dislike
老人K你咪撚on9啦 你唔好撚要我係正常DC討論post都屌撚柒你啦

拎左佢張pass等如成個地方冇守衛可以自出自入?個阿伯威脅得佢正路緊係有方法如果Rachel對佢出手Dick果幾個即刻有生命威脅啦,而家係要靠後來女博士入黎先知佢死左?邊有咁撚弱智既奸角,呢啲情節係路人領便當角色先會發生,我唔要佢所有野好都make sense,但都唔好反智成咁
呢個位的確係有啲lazy writing
睇套劇放鬆下都要咁多顧忌
呢套titans定位唔係比人放鬆下笑下啩
要放鬆返去睇CW有大把啦
本來睇劇就娛樂消磨時間架啦
一套劇你想佢要去到咩程度
只能夠講個個人定義唔同
為左套劇周圍屌人
屌完又點 唔會有得著改變 剩係威個一下
不如省番啖氣啦
我幾時有周圍屌人?我只係屌老人K一個
可能你唔識老人K佢係影視台比人屌開
on9仔一個出面好多post圍繞住佢黎屌
我原先只係表達對今集劇情既不滿
Jason同Dick果集好睇我都有讚
另外你要用好relax既角度去睇呢套劇當然冇問題
如果係CW台既DC劇出現呢啲情節睇完可能都會得啖笑
但係呢套劇比觀眾既定位就係比較serious同dark
有啲咁反智既劇情就好自然會令觀眾出晒戲
m狗睇marvel戲就咩7都話好正,一入來講dc戲就話咩7唔夠好,套套戲都有佢特式唔撚係要劃公仔劃出腸去表達,一套劇時間40分鐘駛唔駛用半個鐘交待d簡單無聊情節,用個pass & 係闡佢避guard重唔q夠,睇劇睇戲就用下腦啦!29歲天才
咁阿伯威脅Rachel果到又點兜啊柒頭?
最撚叻選擇式回答
睇呢個傻閪講野就知講野唔撚用腦
每次比人撚兩撚唔夠講就潛水
Marvel戲隨便數都有幾套係連呢到marvel小圈子都屌,何來咩7戲都話好正?

Titans呢集反智位上面都有dc巴打認同
你條柒頭係dc fans就唔好撚係dc post阻住人正常討論

套suit整得咁靚出得1,2集
最差第7集
飛住咁睇左1x08
老爺比佢地形容到好似個十惡不赦既衰人咁
Geoff johns可唔可以唔好再黑老爺
Dick乜撚都賴Bruce
講到佢勁撚自私又利用細路乜都淨係為佢自己著想咁
雖然套野幾好睇但佢咁樣描述老爺真係睇到有d嬲
Donna把口已經飛晒大家想聽到既野
除左粗口
Donna用同Diana有關係既origin
donna troy好正
點都叫俾左頭家你
套戲第一集已經講個個心理唔正常,
特別係dick靚仔時睇住父母慘死,
bruce收養時已經係心理問題少年,
到大左又要報仇又要batman跟班做robin又做警探,
根本家下套劇就係話佢係有心理問題心理病,
套劇既發展唔係佢變返正常心理,而係定位返佢自己想做咩身份,
所以‎下季會唔做跟班robin變Nightwing
睇左兩次呢集
我等咁耐都係等呢集
最想睇到Donna同Diana既連繫
結果真係交代左好多 滿足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞