[DC] Titans - S01 討論區(1)

562 回覆
7 Like 3 Dislike
都唔完全因為咁
佢係真係拖果種
七集個主線劇情都冇咩推過
同第一集一樣佢老豆想捉左佢
捉完比佢走甩loop幾次
套野唔算拖既不過改錯名
似dick grayson series多過titans
Dick個心理轉變寫得好好落左好多墨
睇promo下集應該都係講starfire同raven身世
trigon隨時季尾先出現下季先打
我就情願佢真係用Nightwing Robin做主角仲吸引好多,上集剩講Dick同Jason幾好睇
希望嚟緊會有Rachel露點嘅戲份
What?
FBI
一陣係 露就
下季做冇機會轉做nightwing
套野好反智
個個都知dick係robin
Dick完全無應有嘅智慧、決策同領導能力
Rachel gal永遠做on9決定害自己友
睇唔落去決定放棄
套戲講dick本身就係batman跟班比老爺點on9仔來,
剛剛訓醒左知7左抽身唔做robin,重新學習將自己變得唔on9
你就話要睇佢智慧、決策同領導能力
seasons 2
Brenton Thwaites casting已經改叫Dick Grayson / Nightwing
唔係叫Dick Grayson / Robin喇
第一季完左?
bye

人地唔做跟班無耐就想人地馬上變大佬
自己人就算
Dick對住敵人都表露身份
唔變大佬都唔係變on9仔啦
今集劇情係勁on9
Rachel救佢地果陣可以咁多間房自出自入
阿伯死左完全冇人知 仲話威脅Rachel
原來得12集
唔怪得咁快燒杉
我覺得12-14集係美劇一季最完美既長度
唔會趕頭趕命好似American Horror Story s8(10集)咁
又唔會拖長到好似Arrowverse(23集)咁多不必要drama
12集如果運用得好夠晒完美咁鋪排一季故事
10-12集都好perfect池
重睇啦!
阿伯死左Rachel拎左佢張pass
無人知?個女博士入左阿伯房咪知道
其實你有無睇到架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞