NBA 2018-19賽季討論區 (7)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
或者講清楚啲,如果係神抽我梗係要,但係倒數第一抽到依類就唔要了
叫Me?
多pick防bust
76都有mcw,okafor,noel
我預jj bust
bender
都啱,唔想排尾5,7,8都唔想
BTW貼下先
bender已經無exercise team option
可以

之前len都係bust
月尾先deadline,雖然都預咗唔會exercise
聽日打湧都應該輸
大後日打湖,無rondo ingram
唔知suns可唔可以令吾皇三連敗
announce咗唔會啦
igor又接近講明bender係廢
MDA可唔可以收留返Lin
登子:又係你呀林生
拍得住02年雞塊揀嗰件
以前唔夾啫,依家應該夾
REPORT: Rajon Rondo's GF Attacked Chris Paul's Wife in Stands During Scuffle

on9原來樓上都有打
Ramon Rondo’s significant other shoved Jada Paul, Chris Paul’s wife, who was sitting next to Savannah James.

Rondo女友vs CP3老婆, Lbj老婆係隔離
場內場外都有對決
依家都唔會夾
當年咩問題依家一樣係咁
仲要依家可以話一個天一個地
LIN頭考慮下去CBA夾易帝啦
nba keep住有得後備好過去cba啦
In MDA we trust

ff下啫,唉
咁佢唔該真係考慮下買斷又好咩都好喇
咁係一線鷹D出場時間咁打落去下年真係分分鐘有冇人要都成問題
威少:大哥、三弟,我先輸為敬
杜蘭特:二弟別慌,大哥來了
哈登:大哥、二哥,我不會拋下你們的
公元2018年10月22日,雷霆、勇士、火箭,卒。 ​
影響力大師又顯神威,影響埋條女都係賤種

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞