NBA 2018-19賽季討論區 (7)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
IG > CP > Rondo
睇見ingram咁有火都幾好,早2年同見頂一樣咁就真係bust啦
聽日仲要打大飛 CP無得打
大飛都贏唔到 死咗佢啦
師兄個球係ball哥漏pick
James要入去補位先漏pj3分
你真係唔識嫁wo
之後傳炸彈比ball屌得啦掛
火箭
吾皇上年D三分去左邊
比臭G屌得多 三分都無埋
下場祭天子
係吾皇先有資格做祟禎啫唔駛俾人開弑君大會啫
你試下🐢
支持juno打尻插眼狗
IG>>CP=Rondo
依家柒箭有個黑社會大佬係度,更加肆無忌大地鳩屎
唔知今日台仔又會點打J
吾皇:諸臣誤我
吾皇迫鳩愛滋佬TRADE哂D未來
CP3與Rondo兩鬥犬拳腳相向!Ingram加入戰局。

-

一開始是Brandon Ingram與James Harden的衝突,但最終的引爆點反而是局外人Chris Paul與Rajon Rondo兩人打了起來。

能理解Ingram為何會不滿,這場Harden確實在進攻時針對Ingram的防守時都會刻意用很強硬的碰撞來打,除了對比較單薄的Ingram要撞出空間外,當然也想製造2+1的機會。

Harden沒有錯,這就是他難纏的地方,而Ingram年輕確實情緒失控,這都還好。

-

倒是一旁兩個都是鬥犬性格的人是真正開幹,畢竟CP3那個挑釁動作對Rondo,兩個人怎麼可能不打起來......

他們都是舊時代性格的產物。

-

對我自己和湖人球迷而言,不知為何看到Ingram有這樣情緒反應我覺得有點高興,只不過有可能之後會被禁賽處分(助拳加入戰局)。

打完射左添啦
trade me
果球係 Kuzma 無 switch/hedge 到
但係 Lebron 唔 close out 已經有問題啦
潮人都有魔性
痴線 點樣都有得J
最後5分鐘湖人叫有戰術係得kuzma back door個下
全部都係James 拎住粒波pick pick pick
執柒左佢啦
垃圾ig 換返個次輪pick算啦
你地是咪好鐘意hbk 唔想睇佢打飛機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞