NBA 2018-19賽季討論區 (7)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
換ryan最似係教bender
但依家放棄bender

搵ariza教新仔,但竟然打正選食勁多時間
分唔到俾jj tj bridges

咁搵ariza打咁耐即係衝playoff啦,呢隊野又...
要艇個milos telosic都好,反正唔出
要阻都唔係火箭啦
呢隊野上年阻唔到今年就更加唔使諗
同傾屎差唔多
markieff morris<> JJ有無得諗?
Teodosic其實幾勁,艇未必會比佢走
得罪講句,tj依家打壞人後備多,ariza唔多關佢事。西蘭花就打1-3號位打都得,同埋佢主要係啲基本功問題,意識冇咩問題,ariza對佢影響唔大,一齊出都得。受最大影響嘅係大橋,不過佢始終係rookie,用第一季適應下仲好,唔使咁急就咁多時間。同埋出年咁多fa,簽ariza就算入唔到po都對戰績有幫助,至少應該贏到30場。如果仲係得廿幾場我真係唔信有人肯黎
癗輸多幾場可以tank鳥
佢明顯係當奪命書生係登子咁打啦想
你咁硬頸肯咩
一件老底都唔夠膽唔出就死左佢啦
而且就算孭鑊
幾時輪到佢
咪trade jj
咪鳩啦,有小球王牌tucker係到打勇=easy
大腸宜家唔上唔落
仲要無一個合格的 pg(okobo未夠班,booker打 pg就變垃圾)
可能搏命打都排尾一二呢
原來你係諗下年吸人來
我一路係唔預吸到咩大星
覺得#timetorise條路係#trusttheprocess
我反而想季中真係唔惦就大tank

西蘭花控波真係好唔惦,唔買pg人人都返唔到打開個位
我覺得今年贏多定少,下年都係吸到terry rozier個類球員
可能我太睇少suns個market
老實講句,今年我寧願要個11,12 pick都唔想再要狀元,一隊波有三個核心球員已經夠,要咁多把鬼
安爺爺表示可以用黎換野
口裡說不就真係依d
金塊個場覺得係人腳做唔到igor戰術
轉控得來唔穩
照信igor
咁多個安爺爺咩,大腸啲傻閪管理層唔派膠已經好感動了

囉來搵苯柒76人
1pick跌3pick都好
你做唔到安爺爺用100蚊換120蚊
俾多個100蚊你換個50蚊都好啦
呢D點會嫌多
當然你真係攞到就多數唔係好事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞