你地飲醉酒後 試過做過d咩最癲的事情?

361 回覆
2271 Like 24 Dislike
你講到好似好不安咁,被肥婆食咩?
有D肉地囉, 不過就好大波
始終由細識到大, 都冇諗過會食
睇基片逼自已打飛機試下有咩感覺。事實證明我非基。

利申: 非基
本身唔飲得
飲左4-5枝 有啲暈暈地wing wing 地
本身酒吧有個肥婆好大聲唱歌 唱得好撚難聽
之後行埋去屌鳩個肥婆
好彩冇比人打
指住大陸佬大叫屌你老母共產黨

利申係台灣
望住佢柯尿背影
男人黎喎
有個同事,係個晚宴不停飲係咁飲,跟住尾聲醉左,係咁同其他人say sorry,講講下自己都喊埋
自己一個係屋企飲 醉左之後係屋企不停做籃球d防守動作
試過有晚喺英國飲大咗,一兩點無撚啦啦被flatmate打開房門同除褲痾尿,啲尿仲射咗落啲file度再反彈落啲棉質地板度,嗰下都唔知拍佢片好、拉佢入廁所定搵毛墊墊住地板唔好被地板索曬啲尿。
最後嗰晚仲去左圖書館訓。

我就係嗰個flatmate
成班frd玩,九唔搭八叫埋你,即係都預九請你食架啦
佢成日都叫埋我
周街掉咗自己張身分證
中大?
半夜打比一個長期失眠有精神病既同學話比佢知有人鐘意佢
利申唔係我
俾secure 抬走,喺條街除咗件衫送俾路人,跟著坐喺條街同露宿者傾計, 扔自己電話同銀包落地
利申: 斷咗片,朋友同我講返
同警察打 rugby,差d比佢地拉返去
有次同個女性朋友去飲酒
我飲醉咗佢就帶我去佢屋企休息
點知第二朝醒咗 見到佢喺側邊喊緊
心諗仆街喇 不停同佢講對唔住
然後問佢發生咗咩事
佢話我琴晚飲醉之後
大嗌 “去啦 比卡超!”

然後掟咗佢隻倉鼠落街......
表白成功咗
同警察打 boxing,真係比佢地拉左返去
我朋友生日飲大咗 瘋狂同個ex打車輪 但佢現任就係附近
個frd醉左 成班人搵佢唔到
結果發現佢喱埋左係街邊垃圾桶到
一斷片就會喊
見到我喊就知我開始斷片

試過一次聖誕,成班fd喺party room飲野
溝咗好多唔同酒,vodka, wisky, 紅白酒
好快就斷咗片,第二日唔知發生過咩事
聽朋友講先知我成日唔見咗人,𣎴停走黎走去
仲同一個只係見過2次嘅仔喺後樓梯打茄輪

又試過斷片喺街喊得好淒厲
有個醉醉地嘅女仔喺酒吧行出黎
指住我話: 嘩!佢喊得好慘呀!

成日飲醉第二日都會周身瘀
有潔癖 訓前一定沖涼
醉到仆街都沖

第二日訓醒 屋企冇人
見左個支花曬 就知拿野

訓返老母 個日凌晨4-5點先返屋企 嘔到身圍都係
跟手沖涼 應該係用黎借力 所以爛左

個時仲要係冬天 個幾日變撚左6-70年代
攞𢭃 淋自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞