你地飲醉酒後 試過做過d咩最癲的事情?

361 回覆
2271 Like 24 Dislike
飲到酒精中毒 自己打999報驚
佢問我事主係你邊個
我答:係我自己阿!!
點知自己中毒
大表哥結婚

同表妹由細玩到大
果年我21, 表妹19

飲宴到一半已經wing wing 地
太無聊同表妹落左機鋪打機

跟住去seven買多左兩支vodka飲
之後大家happy到上左樓上開房扑野中出埋

果時到而家, 表妹做左我6年sp
個衰妹無拍拖咩
係fd屋企門口瞓
第二朝佢老豆出門口拎返我入佢屋企
我同我個fd飲 佢飲到醉醉地 咁佢就搭巴士翻屋企 跟住中途佢好撚急屎 忍唔到嗰隻 跟手落咗車喺人地商場門口地下屙 屙完再搭的士走 嗰陣商場冇曬人收曬檔冇人見到 佢仲要憶述翻篤屎係爛屎
醉咗之後兩個女fd夾我返屋企
全程瘋狂用英文9up 又話咩夜晚晚我送你返屋企之類
返到屋企仲要攬住佢兩個唔畀走 之後就訓著咗
事後佢地講返都覺得柒
痾尿落個fd部琴度
hi 暴龍
好似係高登見過

我最多飲醉訓街要朋友扶
打電話問老母屌你老母既鄉下話點講
真係好對唔住老母
我到而家都唔識講
all in 猁
試自己啲精係咩味
同兩個鬼佬fd飲到醉撚曬,最後差一街先爬到返屋企3條友係個公園大草地訓咗成晩
醉反而會更加清醒同克制
再飲就會訓攪
我唔知佢叫唔叫同我拍緊拖.......
一次屌左個由細識到大既FD
一次屌錯左EX個妹
3000幾個正皮。。。真係好多新會然
MORE
比女同事執左番酒店撕爆我衫0的鈕
不過我嘔到仆街,搞到佢掉完我上床後番左去自己房沖涼
第朝起身一路行去廁所成地都係鈕同馬桶入面有女同事隻鞋
去撩一堆圍緊爐嘅mk
比我個fd 打到訓咗喺度
捉住個fd羅柚係咁嘴,醒後個fd話我奶佢屎忽
FD嗰次就係佢生日, 佢成班FD同佢慶祝又叫埋我, 最後係我飲大咗唔係佢
果陣差唔多天光, 我已經湯完個人醒醒地, 就係附近坐陣等可以入去佢HALL
唔知點解嗰日佢ROOMMATE晨早流流都唔係度,
佢換哂衫就咁一件大TEE, 捉住我一齊訓, HALL啲床又鬼咁細張
我已經背住佢訓, 佢就係後面攬住我訓, 對波貼哂落我背脊, 佢抖氣又係我條頸同耳仔附近
當時已經扯扯地, 同佢講聲想除左條牛仔褲訓,
訓返落去之後佢仲伸手去玩我碌鳩
跟住就獸性蓋過理性

我不嬲都知佢淫底, 估唔到連我都唔放過
落PUB飲大左 抱左個靚女同事坐落自己大肶 之後瘋狂咁摷同埋鍚佢個背...跟住..........
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞