你地飲醉酒後 試過做過d咩最癲的事情?

361 回覆
2271 Like 24 Dislike
打電話去暗戀左3年既女仔,話想同你註冊結婚,佢仲話好,話要比父母鑑賞下,去佢屋企,仆街佢父母去左旅行,撚左我上去,個陣毆完,佢話佢唔開心,陪佢玩遊戲,輸左飲,最尾我攪住左佢屋企馬桶當枕頭,方便訓毆,咪撚都冇做過
一早知
讀書時因爲某d問題一齊過好短時間之後我離開左
佢好似話等左兩年
上星期同個fd去飲,條撚樣飲醉左係旺角用十字步由潮特嗰邊一直行到朗豪坊
因此我講得多了
果陣做網上雜誌
兩三點我用自己個名喺後台亂咁出文
五點幾醒發現post 咗幾篇粗口
好彩太早老細發現唔到
係酒吧門口勁大聲讀自己手機號碼
第二日真係有人message 我

仲有次係飲完返屋企要轉幾程車 半路係市區瞓著左
比個鬼佬叫醒問我有無事 勁尷尬馬上走人

之後試過飲到入廠 自此都係一杯起兩杯止
打比ex問佢做咩唔要我
下次準備飲酒call我
不過我應該冇同人講過
同岩岩識既蒲妹去開房
之後中AIDS

ex試過酒醒之後係差館羈留緊同個頭爆左缸
好彩果時未同佢一齊唔係實嚇撚死我
點知佢有aids
[/s][/b]
有次同個朋友飲完支vodka之後仲好成功返到屋企 一起身就發現自己係張床到
利申係外國, 果晩斷囇片到而家諗返起都好撚癲
連食兩支煙
試過同個兄弟一齊醉咗 上咗佢屋企瞓
但係第二朝醒咗唔見咗條底褲
衝落場阻阿朗入波
應該冇人夠樓主嚟
喺club門口比個陌生人問are you chinese
以為佢想撩我 一個右勾拳打落佢個頭到
我班鬼仔friend嘅面色由 > > >
即刻掹住我跑走 比條友啲friend追咗幾條街
最後我地5個人匿咗喺同一個廁格到成晚先夠膽出返去
利申 外國生活
唔係我 係我老死
成班飲完去左個fd屋企
其中一個飲到斷左片 坐左係地下挨住張sofa訓
之後訓訓下 以為個fd隻狗賴尿 因為地下有d黃色既液體
準備開口屌隻狗既時間
原來係斷片個fd係到柯尿 屌7佢
之後成班幫佢換底褲同拎d狗尿布吸返d尿
佢仲訓訓下無啦啦衝起身想係露台跳落去
好彩另一個fd捉住佢
半夜三點係馬路踩單車俾警察截
細個係美國長大,大學時有次大家都飲到好醉,同三條女friends 4P,起身果下先後悔但又回味,因爲平時都幾friend

最後好快無contact,其中兩條間中friends with benefit一年之後都無contact
酒吧飲到醉晒,畀完錢臨走出門口從後攬實個女侍應話好鐘意佢,仲渣晒波,好彩我啲friend襯佢驚魂未定就極速拉走我
有冇屌晒三條女?
有,幾多次唔知,因為之後佢地有意無意咁成日提起 仲要係我當時條女面前,但當然無講係我,明玩野

當時條女model級咁樣既日本妹,佢哋表面好friend
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞