你地飲醉酒後 試過做過d咩最癲的事情?

361 回覆
2271 Like 24 Dislike
食返自己嘔嘅嘢
喺呀媽間房屙尿
lm
喺公廁洗手盆度痾尿
係沙灘瞓著咗
屌錯左老婆
拎咗塊葉食,發現原來好苦
第一單唔係自己醉—-有次同個女性朋友落樓上cafe飲,條友叫左兩支酒,扒左喺枱。
之後同我講急尿去左廁所,等左好耐都唔見佢出黎,咁我就叫個姐姐去睇下,十秒唔夠個姐姐同我講佢瞓左喺個屎塔旁邊
我去到廁所見到佢裙都脱撚埋下半身光脱脱扒左喺度 成個西見到哂 嗱臨揾件枱布冚住之後call白車

第二件就同個十幾年朋友落vibes飲,本身佢唔飲得嘅,叫左冧酒,飲左半我包底。
之後佢面都紅哂叫我坐去旁邊,瞓落我度
佢嗰下個樣好正,加上自己都醉醉地,我地喺嗰度打車輪,之後上酒店扑左
第二日瞓醒大家都好尷尬
佢有未婚夫我就單身,佢話意外下次唔飲
佢話下身痴立立,痴住d毛,原來d精流哂出黎無抹
之後見到佢未婚夫個心都好唔舒服
有次喺太子飲大左入左人地廁所坐喺個塔度揸住個廁泵扮揸車,俾人拍片
D朋友見到笑到仆街
揸住個廁泵扮揸車 仆街笑撚死我
係英國對住啲黑人叫nigga, 白人就叫fking British
然後唱住歌咁小跳步番屋企
Cu?
同鐘意既男仔表白 錫咗佢一淡
不能盡錄
睇返片我係用支泵chok波
出到門口個頭撞到個洗手盤,係咁同個洗手盤講對唔住呀 ,屌佢老母班fd齋拍片唔幫手
仆街原來你當枝廁泵係波棍
仲以為你揸住枝廁泵當軚盤 仆街笑到我停唔到
食過啦,唔洗趁
佢成pat屎咁行出pub,又無車,幾辛苦行兩miles的佢返歸,返到去路口佢就醒哂,自己爬窗入屋扮返咗去,我行門口入就俾人笑
呢個癲
屌你醉撚左搵返前世記憶變神農
比帽人戴仲要中出埋,係度貓哭老鼠
對唔住囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞