一人一個學生時期做過嘅癡線On9嘢

646 回覆
1127 Like 12 Dislike
小學-細個帶波返學校小息踢,小息完左係廁所同啲人玩波一野省爆左個玻璃窗 嚇到瀨屎
中學-係保健室扑野,癲撚到
中學個陣時好似係中三成日上冇野做但又發牙痕,又唔想食零食,忽然諗起食飯個時飯商會有生果送啲生果同常都冇人食放係窗邊,咁岩我就坐係窗邊,我就開始上堂食生果,如是者我挑戰上堂食生果已唔比老師發現 (已挑戰:蕉,梨,橙,柑,桃,荔枝,龍眼,番石榴)但係最後衰左係蘋果到,因為食很太大啖,大聲過頭比老師聽到,最後比老師記左個小過 上課其間偷食生果
Pure Phy chem
後悔讀chem,讀applies maths會再開心啲
上miss堂嘈得制
個miss平時都有啲火爆
隨手就拿起3枝白板筆掟我
成班同學睇住 咁啱比我接中哂
個個笑到拍哂手 佢嬲到痴線

諗番起應該要硬食番枝等佢有面子啲
差啲以為你係我同學

有個同學俾個阿sir挑釁
喺大埔墟站其中一邊月台跳過去另一邊
再跳返返黎
有無咁勁
嗰陣全級強制性返大陸交流
跟住凌晨3,4點襯班老師訓咗同班frd去咗隔離夜市掃街
最後俾人報串搞到俾訓導記晒缺點
我有個frd仲要死口都唔認俾人罰甘啲

到依加都仲未搵到邊條仆街報串
搣斷d火柴放入Bunsen Burner度
小息個陣兩個兩個男同學一組玩互打手臂,打到對方叫出黎為之贏,玩到第三四round到有個男同學應該打到骨裂,痛到暈撚左,咁啱上堂miss到,咁miss就俾個同學瞓係大脾上喊住咁報警,仲用個波壓撚住個同學,壓真抖唔到氣個種,爽到丫。最後我地下場就只係一人一個大過同留一個禮拜堂,竟然唔使踢出校。諗返起個同學個下真係好撚爽,個miss啱啱生完,都幾撚大個波
觀塘?
細個玩pkm 用金手指 chok到隻夢夢 同d frd 9up 話係上太空捉番黎 點知傳到成香港都知
搬撚左啦
痕仔
last day 全級男仔上操場彈哂吉他向住對面女校唱「對面的女孩看過來 看過來 看過來」
崇真?
想知下文
帶支玩具鎗返學 校長仲拎嚟開咗幾槍
Scgaw?
中文個阿sir好鍾意share啲濕鳩大陸文
跟住有個去咗外國嘅同學喺group度錄咗段音屌鳩值個阿sir係垃圾
Lunchtime返度嚟個阿sir坐咗喺課室
話啲唔好嘅嘢佢聽唔到
但又係咁講尊重老師好重要
講咗半堂on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞