一人一個學生時期做過嘅癡線On9嘢

646 回覆
1127 Like 12 Dislike
港島半山中學?
買個臭蛋放係班房, 但唔知隻臭蛋會爆一聲, 個老師以為有咩爆炸, 跟住比人篤左出黎
一齊打飛機射落人地個書包🎒入面

勿相認
都話左旺尖旺
無溝女
No
上堂鋤DEE同13張
輸咗要罰

我試過罰擦MISS係黑板上面D字
佢一路寫我一路擦
整甩左廁所門
沙田?
個啊sir係咪死左
帽子日
買咗頂綠帽返嚟周鳩圍笠落人哋個頭到
之後有個fd一嘢笠咗落有個後生通識呀sir個頭到
中學個陣就會有個d閱讀時間,個閱讀時間係中午食完晏之後既。個陣有個fd隻手有個縫左針既傷口,凸起左。我地一班人就好無聊咁畫到佢好似岩岩整傷左咁,遠睇係好似流緊血咁既。之後班主任就係閱讀時間入黎。班主任係教生物既 原本一開頭miss唔發覺個個同學受傷既,有個fd就舉手:miss 佢受左傷啊隻手係咁流血 。佢就好緊張咁幫個fd洗傷口 又問個fd邊到整傷 勁尷尬咁話我冇事啊 唔洗包紮啊。結果仲叫左校服處既人上黎包紮好個傷口 我地成班人笑撚到仆街
沙田區?
有個中文老師上堂講過呢件事
小息放學個陣成日喺走廊lur口水落下面個層突個頭出黎睇波啲人個頭度
中五小息嗰時同個fd係課室攞同學個筆袋扮籃球開波
點知一拍就成個筆袋飛咗出窗,跌咗係下一層既冷氣機上面
諗住用支掃把掃個筆袋落街再落去執返啦,嗰陣時啲窗勁大又無窗花,我就成大半個人出咗個窗出面 單手捉住個窗框 另一隻手攞住用支掃把喺度掃個筆袋
咁啱有老師行過見到 佢係全班面前勁大聲叫我全名仲一個箭步衝過黎拉翻我入去
最後俾佢訓話到小息完先准落去執返個筆袋

諗返起都覺得自己好大膽
中三時唔小心玩爛左課室假天花 跟住全班一齊用膠紙痴返佢
做Head P要朝早係樓梯口當值 跟住扮哂正義咁去捉女仔嘅裙 其實就瘋狂係度J d 42吋長腿 順便扮check襪係度睇裙底
沙田?
唔係
小息趕去小食部買野食
打開門出走廊就係1樓跳左落去
唔係我, 係隔離班

事源應該係個同學應該lunch time要搵個女老師, 但冇去, lunch time時女老師上黎捉人, 唔知係言語激嬲左個同學,定係女老師搞個同學D 野, 個同學當眾打左女老師一巴 當時大半班人睇到, 個女老師好激動,喊晒咁同個同學拉扯, 扯到出走廊, 要其他老師黎叫佢冷靜
專心上堂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞