一人一個學生時期做過嘅癡線On9嘢

646 回覆
1127 Like 12 Dislike
初中果陣學校有個慈善活動,部份同學整左d 手工品,然後老師拎入班房俾同學競投。有個我暗戀ge 女同學有份整,見到佢件野我已經有興趣,熟我ge 同學話我一定要投到,等個女仔知道。
起初大家都係幾蚊幾蚊咁上,我就突然廿蚊廿蚊咁叫,成班即刻起晒哄。但係有條友玩野,次次叫多我1蚊,但猜左兩三轉佢無再叫,結果我差唔多100蚊投到。果陣仲幻想自己好似TBB 劇裡面競投一千幾百萬名畫d 場景。
小息果陣我拎住件野去個女同學班房show 野,我幾個同學係咁話「差唔多成舊水投ga,佢果陣幾型呀!」但個女仔回左「哦~係呀?多謝你。」就無理我
小學試過同D同學去工廠大廈既後樓梯,搵枝火酒淋落地再由1樓跑上5樓

之後用火點著佢,但有個同學走既時候俾個看更捉左,之後佢要我地淋熄D火先俾走,好彩個看更當時無報警
原來仲有人做過呢啲戇鳩野
唔係唔知點解 係有條友last day偷左 條友姓簡
連續食兩支煙
中學phy堂有條友做做下實驗燒着個led燈
勿相認
校友
咩區
上堂賭錢
高中有一年我哋班有支滅火筒喺班房,本身兩個班房打通,之後有次我哋打開中間塊板噴鳩隔離班條友,佢衝過嚟我哋即刻刪返道板
係咪女校
你又係凱婷
試過幫小學同學個水樽加廁所水
然後呃佢係能量飲品
大埔區?
見到用意志力玩遊戲 唔講咁多like咗先
有冇拎去配鏡片黎戴
之前好似睇電視聽fyy講過
課室食lunch 有個籃球一野飛過黎
我成支野飲倒曬落身到
之後嬲嬲地將個籃球拋出窗口繼續食飯
有年個班房係樓梯隔離 好近隔左一層樓左右
個樓梯唔係普通行去走廊個種 條樓梯係去操場
個陣小息成日同個fd 係個窗口‘dum’野落去個樓梯到跟住叫行過嘅人幫我執
有次試過‘dum’錢落去跟住匿埋
一有人執就即刻係窗到伸個頭出嚟話我唔小心跌左錢可唔可以幫我執返
試過同學叫我幫佢買水,唔記得嗰時點解唔想買,之後求其唔知係邊揾咗個空樽,洗兩嘢,入啲學校飲水機水,再同佢講開咗因爲我飲左啖
大埔學校?
Hall assembly 點完名後同朋友翻咗入課室”lay”埋電視櫃後面吹水hea無人搵到

係更衣室開個花灑淋人

mid term俾份卷人做 仲幫我交埋
考試一向隔離坐高1form 唔識問佢點做

同人玩uno抽起曬draw card自己用

考口試 企係黑板度準備緊果陣當住全班面問企我隔離條友啲字點讀
係學校屌閪
打爆屋企魚缸
抆地毯 當魷魚絲比人食
叫低年級賴鞋底
膠水倒落人書包
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞