一人一個學生時期做過嘅癡線On9嘢

646 回覆
1127 Like 12 Dislike
中一放左學果陣成班女仔係女廁玩水戰
玩到出操場 之後其中一個入左女廁拎左條膠水喉出黎掃射
最後玩到成身濕哂 頭髮都濕埋
發起全班射馬紙活動,分曬組有曬組織計劃
上緊堂個陣,坐我後面個男同學搽完唇膏未閂蓋,我轉身想同佢傾計,咁啱有隻蟻係張枱行過,我將支唇膏吸左落隻蟻到,當佢發現個陣就屌左岀黎 問我係米癡撚線
荃灣區?
小學:星期六返去打波,執到條底褲,塞左落校長架車個排氣到

中學:上天台同阿sir食煙
為咗條女去打人
打到條友個口爆曬血
俾老師捉到加記大過

冇幾耐條女就.....
其實哩d post 不如長開啦
Wkf
成班同學吐口水留老師水樽入面 老師飲左
有個肥仔踩爆洗手盆
睇完鋼煉之黎 同人隻揪會拍埋雙手 ff自己煉成左支矛出黎
有時會係咁對住d同學啪手指 諗住燒死佢
果陣覺得自己好撚型
巴打係咪PLK既學校?
去保良局果啲濕勁既紀律營
仲要有班俾人説服全班男仔剃光頭,話提升士氣
中六last day反轉間學校
將舊骨人拆哂收埋係學校
再寫係本簿仔到叫師弟搵
邊區
上Econ堂個Miss幾靚
成日著鬆身衫又烏得低
D同學一昅到就係度起哄同叫
有次我上佢堂釣魚,佢叫醒我之後烏到勁低同我講野
其他同學就好葡萄話早知佢地都訓教
諗番起都唔知老師係咪特登既
你係LCDMC嘅?
中學漏左部PSP係班房,班房門又鎖左於是我就爬出面對走廊嘅氣窗入去,結果入到去落地嗰陣一野踩爆左氣窗下面張枱
喺巴士站等左成粒鐘 就係為左同女神放學
馮堯敬校友x2
勿相認
中學時有同學啪手指啪到手指移位
同條女(夠16)去左長洲渡假屋扑野扑足3日兩夜
走個陣行路都無力
倫理考試題目問特質 請指出兩點
我個fd 點撚左好撚多點 之前攞箭嘴指住其中兩點

抗議個通識教畜批卷搬龍門 個fd 淨寫point 之後畫撚左個足球場上去 最後高分過我認真做

上堂係課室尾排枱萬里長城睇av 高峰時期七張枱

又係倫理考試 同個fd賭錢鬥低分 最後輸撚左 佢0分我0.5分
原因係個答案係伙伴 我寫撚左伴侶 中左一隻字有分

張d on9相整做tg sticker 配埋字 好笑到仆街
之後隔離班跟住整但係整到勁撚柒

太多on9野不能盡錄
講幾個
1. 以前7仔ok仲有得拎包裝熱狗醬料 間唔使就會食飯個陣拎幾包返去 搵同學啲不透光水樽打開佢溝落去 有一次用泰式辣醬溝左落個好怕辣嘅女同學水樽度 睇住佢飲完著晒火好想搵水飲但又冇水飲 辣到 個野好撚好笑

2. 我同個全班都唔鐘意嘅傻仔坐同一行 佢坐最前我坐最後 我就用幾條橡筋綁喺我張枱下面個兩條柱 用紙摺左啲又厚又硬嘅馬子 跟住默書堂之前 我同晒前面啲同學講叫佢地坐開少少 默緊書嘅時候我就上馬子一野拉到最恆射出去 成功擊中個傻仔屎忽 佢痛撚到 嘩 一聲大嗌 成個棟撚左起身 個老師屌柒佢問佢做乜 佢又講唔出 我地後面笑到停唔到

3. 有個同學個櫃筒長期爆滿 有一日我見佢想收野落櫃筒又冇位 食飯時間 佢唔喺位我就幫佢將佢櫃筒啲書簿派晒落其他人啲櫃筒度 佢好似到放學都未執得齊啲野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞