[BL] 第197回召集腐男腐女 歡迎新人

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
狐ball我覺得只係因為初初係爺+義經組所以就加埋淨底嘅三条派
巴主任就真心唔知
一般黎講都會搵一個歷史背景然後就係果個時代有份出現嘅刀出場嘅時候
最多加多幾把與歷史冇關但同出場刀本身就有關嘅刀刀上場
所以其實刀舞嘅走勢同刀音差唔多
只係一去到戰國時代就會亂
因為原主有好多刀 刀又易過無數次手 造成極多cp糧同玻璃
一期哥原作初期已經被心吐嘈明明就係金色琴弦但就唔知點解深得腐女喜愛bl本》乙女本
可能真係似都咁班乙女都寧願去打金色琴弦好過
唔好意思 甘寶 我啱啱放工
佢又未至於嫌棄嘅 有叫過我唔好睇呢D 睇壞腦
嗰句係我講 -> "bl好神聖"
唔想細妹束假髮吊係bl漫畫面前
去完中大 再去黃埔拎新notebook
攰死
唔緊要呀我都係放左工冇耐
我自己就覺得接受到bl/同性愛嘅人始終係少數有人接受唔到都冇問題嘅
但唔好批評人地嘅喜愛咁樣囉
所以粉b冇做錯到呀
屌 鎮魂劇版我未google之前一直以為沈云瀾係攻
甘寶 係咪好攰?
所以咪好葡萄你有個腐妹囉
有少少離題 請指教
翻工其實唔會話好攰
但我病左成個禮拜訓唔好食唔好所以好想休息
話就話我有呀妹有朋友講bl好似好好咁
不過大家都可以係度講架嘛
到day off未?
好好抖下
星期日放假呀但被逼去親戚屋企食飯仲衰過翻工
好多花名
係啦, 例如今劍好唔想義經死, 咁岩融都同一立場但又唔會好似佢咁
其實把把都係架啦,有邊個個主人未死
我都係睇樣架乍, 劇情是但啦, 有靚仔又有CP感就OK

一期我又唔知佢同邊個一對...
我見好似三日月多? 不過我睇動畫,刀舞佢地又冇咩關係
好唔舒服就話唔去啦 下次先落
買左新notebook 覺得舊機有蟹卡音效driver好D
唔好意思呀慣左講花名
我自己就prefer有關係嘅刀刀組cp>拉郎配嘅
所以係刀舞未出之前真心唔明點解三山咁紅
一期哥嘅cp較紅(top30前)係鶴一期之後就到一期鶴同一期三日再之後就係一藥同一鯰
不過基於本人站一期受所以除左鶴一期係我大愛cp黎之外係p站基本冇糧食
好彩台灣審都有唔少三日一期派
三日月同鶴丸同一期哥嘅主流cp係三日鶴、鶴一期同一期三日
真心好奇如果有人三對都食(唔接受逆cp嘅話)咁3p要點寫?
多謝粉b關心
咁又未去到話好唔舒服嘅只係想係屋企hea
推就推唔到架啦所以都係要去
最TOP CP係咩?
山係山姥切?

拉郎配我唔OK呀, 我會萌同人CP都係官方話我知邊對係CP, 強拉...冇意義

三對都食咪分開食, 點解要3P 三角形含撚
魔道祖師同殺破狼有無人睇過?
好睇?
據我所知頭5係燭壓切、燭俱利、三日鶴、俱利燭同鶴一期(類似係咁啦)
係呀三山初期好紅係因為山姥切係初始刀之一而三日月又係看板男
(題外話:看板男x初始刀係一直都有...三山之外仲有三日清都唔冷)
而且又可以玩月歌聲優梗
OIC 即係三山係拉郎配
燭俱利 < 太似同一類型打扮,冇咩CP感...
燭台切咁多CP!
動畫黎講我鍾意小夜, 刀舞都係

我對月歌冇認識呀~好似出左好多野 淨係舞台都好多套,入唔到門
魔道祖師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞