[BL] 第197回召集腐男腐女 歡迎新人

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
突然ではございますが、この度、女性向委託同人誌事業を終了させていただくこととなりました。

事業の終了に伴い、
K-BOOKS池袋同人館2Fでの委託同人誌の販売を2018年12月16日(日)、
通信販売サイトCQ-WEBでのご注文の受付を2019年2月28日(木)にて、
終了とさせていただきます。

K BOOKS 遲啲唔再賣女性向本子 腐女市場冇理由咁細
女性向除左腐女仲有乙女向 當然腐向應該係主要市場
佢賣得咁貴,唔係我鍾意非洲我都唔會買KBOOKS野
佢唔賣委託同人誌, 但仲繼續搞中古同人吧?
追完post好好奇洲洲係刀男鍾意邊對cp?因為我都有食幾冷嘅...嗯...想搵同好
我都有腐女朋友加我呀妹都腐但大家本身就熟到唔會淨係講腐野
同埋腐嘅點都未必一樣所以都講少左腐野
大概就係咁...?以上
是說我琴晚夢見自己跳樓死左算唔算怪?
我完全唔覺得我CP冷
其實我就冇玩過原作, 我係睇真人版先, 動畫都有睇過
鍾意岩今 , 同埋蜻蛉切X千子
其實我都係去KBOOKS先發現係非洲 三日月價錢係岩今既十倍
上次太田指住我個千子襟 放咁邊佢都見到, 開心

夢見自己死 應該會有好事的
女兒遭霸凌!老娘衝校把同學打到住院 法官判無罪
https://lih.kg/bHhEJS

打得好
岩今唔冷呀一直有top 20姐係都唔算熱
槍叔x千子姐姐其實係千子姐姐未實裝時已經有人講只係人設比較少人鍾意所以睇落依對cp唔太紅姐
Btw我鍾意嘅有d連top 30都冇
話說上次去漫畫店留意到個台灣BL漫畫好似幾正
係好出名既作者畫 (不過我冇睇過
上網好似冇得睇 有都係東立自己個網(要比錢定點
https://www.tongli.com.tw/webpages/book/TC0379002A/TC0379002A.htm
個TOP榜邊度睇返黎?
但你果個係原作標準, 我係音樂劇 已經角色唔多,仲非洲 (窮撚的我好欣慰)

我覺得原作GAME唔係個個畫風都好睇...
甘B好似係鍾意咩咩藤四郎果D?
我見除左藥研同鯰尾(?) 外, 都好似冇乜人收GOODS
岩今都係 (我好意外, 明明有大波又有身高差萌
對熱角反而唔大興趣 我好少有唔鍾意既男角,但呢套比我搵到
原來呢套係台灣 我有係動漫節見到
都幾靚
台灣漫畫有啲幾正
Top榜係整合左咁多對cp係p站嘅總投稿數同每年嘅新投稿數所得出黎嘅
我覺得都可以當作一個參考啦
畢竟淨係以二點五次元黎作標準有d難係因為好多時大家唔會分咁細(係活擊個post都有好多人問花丸同活擊有冇關係)
其實我都見有以刀音/刀舞作背景嘅cp梗嘅原作同人

原作畫風唔好係因為畫風唔純一+唔係王道畫風+多以新人繪師(技巧冇咁好而易畫崩)+爆肝畫影響作品quality 嘅緣故...
嗯...其實我都麻麻某d原作立繪所以我都理解點解洲洲會覺得唔好睇
但睇耐左就會慣同發現到萌點姐係情人眼內出西施
所以有d我本身麻麻嘅最後都會萌上

又想八卦一下你唔鍾意邊個人氣角色先
原作靚既立繪好多, 但有D真係...參差不齊
就咁睇, 靚過刀劍亂舞既女性向GAME多太多...
因為我冇玩過, 只能睇表面, 畫風以外既野先係重點吧應該...
千子立繪好豪華, 只係通常冇乜女仔喜歡筋肉型

我唔鍾意
我覺得佢好似乙女GAME女主
把聲都麻麻 真人版個Look都麻麻(個定妝有D似C9
千子我覺得問題係上半身好大隻(褒義)下半身好纖細(褒義)但兩者唔太match
雖然有考據所以咁樣畫係刻意嘅不過點睇都覺得比例怪怪地咁
但依家睇慣左又真係接受到

沖田組人設太女主依點想當年我未入坑果時二次創作已經講緊JK梗
安定仲要比灣審講話似林志玲
而刀音嘅人選同造型雖然冇咁女仔feel但都唔靚
初初我都唔明點解搞到咁不過真係習慣左就順眼翻
當然唔鍾意就唔好強求啦
千子成個角色同其他人都唔同作品咁
我個腦始終係得真人版哈哈哈
其實我幾期待亂, 次郎呢類角色真人化, 因為我好鍾意偽娘

甘B係鍾意邊個角色?

發現原來好耐無上連登 唔記得答番你地
有無巴打性慾好大?
https://lih.kg/867797
野生捕獲夫子 同姐姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞