[港產片] 輕鬆鬼片《女皇撞到正》討論 (周秀娜 + 張繼聰主演)

140 回覆
27 Like 9 Dislike
欣宜簡直係破壞套戲 唔係因為肥 而係佢好撚作狀好撚假 咁都入圍女配角 簡直同歐愷淳入新演員一樣嚇死人
冇人知 冇話題絕對係原因之一
咁好笑咁溫馨都無話題,真係可惜
香港人
所以咪各花入各眼,當然我都同意佢演技麻麻
但都有印像呀
我又唔覺欣宜作狀,覺得佢演呢個角色好合適, 不過我都係唔想睇佢地咀果幕...

講返《女皇撞到正》
琳琳其實係點? 佢係不嬲PUNK 定佢死後先PUNK
點解張繼聰有佢正常LOOK既車頭相? 又唔係佢屋企人
我以為係張繼聰痴線佬
娜姐對腳真係好撚正
咁我睇完女皇印像深d
講真你講果兩套我都有睇
分手100次堅已忘記講咩
29+1最記得娜姐坐地下喊
跟住巴黎鐵塔同埋欣兒
反而記得欣兒講嘅野同鏡頭多d
欣宜簡直係破壞套戲 唔係因為肥 而係佢好撚作狀好撚假 咁都入圍女配角 簡直同歐愷淳入新演員一樣嚇死人
所以咪各花入各眼,當然我都同意佢演技麻麻
但都有印像呀
我又唔覺欣宜作狀,覺得佢演呢個角色好合適, 不過我都係唔想睇佢地咀果幕...

講返《女皇撞到正》
琳琳其實係點? 佢係不嬲PUNK 定佢死後先PUNK
點解張繼聰有佢正常LOOK既車頭相? 又唔係佢屋企人
我以為係張繼聰痴線佬

因為輪迴唔到搞到痴左線?
幾個月前因為聽到首主題曲有性趣 諗住過兩日去睇
冇記錯既話

唔係同聰分左手一排先死?

分左手先做翻自己變punk
ToNick - 你好 (電影"女皇撞到正"主題曲) (Official MV)

即使不可能永遠在你身邊,但唯一永恆不變的,就是希望“你好”的心,可以好好過活,可以好好一直帶著笑容走下去的心願。

https://youtu.be/rOsZtXWfIDI
仲要燒d白裙俾佢 其實聰都幾毒
無論發生咩事都好。。。。

最緊要。。。

簡單戲黎講幾好睇
岩岩睇完覺得幾好
娜姐真係索
呢套戲演員會好過劇本
成個院得5個人
我都係 娜姐做戲好吸引
可惜拍港產片女演員發揮機會唔多 而家已經好過早五六年少少
愈多呢種商業片先捧到多D男女演員出黎
套戲都幾多對開心鬼上身既參照,而家網絡咁發達真係以為無人睇過咩
對比舊年夠殭清道夫,女皇撞到正好睇過九條街
其實套戲幾好笑,兩粒鐘睇得開開心心
奈何故仔過於保守,變相係張繼聰同周秀娜carry
牛頭馬面上黎講數嗰part有浸柒味
佢哋星期六、日又去謝票
而家電影真係好難撈
我都幾鐘意睇佢
無人知始終係問題
好撚同意呀 果時睇29+1真係驚訝娜姐好戲左咁多
但欣宜出左幾個鏡我就想離場
而家先收得100幾萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞