求救!reddit 好多五毛壓抑美領請願單嘢!

189 回覆
496 Like 13 Dislike
唔識...
chinese related我淨係sub左ccj2....
r/china 會傾下支爆、六四、新疆,笑鳩雜種,一係就住支那嘅鬼佬吹水
支那鬼佬去ccj2 only
china留俾chinese玩
13億大陸人咪響大陸呢個精神病院囉
向us consulate 遞信唔係想佢快d pass Hong Kong Human Rights and Democracy Act 咩? 我覺得俾支持嘅美國人有supporting reason點解要盡快pass , 同埋要提多d US Congress其實hold住咗個action未pass
Push
典型支那人,每次講到無Point,就會話人英文唔好呀文法點錯呀,轉移視線變成語文問題,好多鬼佬英文仲差啦,你估全世界都係English Native咩。
push
reddit係唔會有討論
最撚多acc係5毛同白左

班人係狂abuse voting system 封殺異見
狂down vote你講咩都無得出係衰撚過大陸天涯
笑人英文的會員從來無打過英文

打住中文笑人英文真係好on9
我唔知話點解要美國理嘅係五毛定白左,但有一點肯定嘅係,香港政策法係美國自己單方面開始嘅,美國黎緊又想立新法針對香港人權問題,全部都美國開始先

宜家竟然黎串香港人請願?好唔好笑啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞