求救!reddit 好多五毛壓抑美領請願單嘢!

189 回覆
496 Like 13 Dislike
Push
比外國人屌緊香港人
The news make no sense, why would another country have the right to punish the act of some one else in a different country? That's like, I took a shit in china and a toilet in USA should be flushed

Why should America be involved...that’s beyond ridiculous

can we stop please 柒出國際 好丟架...
唔覺得丟袈
呢個已經係基本人權問題
所有國家都有義務去關注
如果唔係歐洲唔洗收咁多難民啦
同埋美國平時聲大大成日講話關注呢d政治問題
你覺得你作為香港人係難民?
人權問題? 你邊到比人offened
冇人想理就話人5毛
你香港關人鬼佬撚事咩
呢啲干預別國內政言論美國人會講既咩
會講就唔洗全球美國基地啦 on9
成班on9開新reddit account俾鬼佬笑係bot
已經有人因政治因素而政府迫害啦
我唔覺得將自己國家問題講出去想其他人關注下係有問題 你估真係要求美國出兵咩
佢自己走去睇新聞住走去屌話件事唔撚關自己事咁好笑
咁佢不如叫美國政府平時唔好聲大大話人地唔民主啦 咁咪冇人搵佢地囉

咁既英文同鬼佬講嘢真係笑撚死人 連燈狗
又係五毛 收咗錢
又係五毛 收咗錢
又係五毛 收咗錢
又係五毛 收咗錢
又係五毛 收咗錢
你好自卑
去Asia,China版搵人幫拖

嗰邊都好多人唔妥五毛

係佢丟架
第一 美國係宣揚西方價值觀世界領導 點都有義務幫手
第二 美國有香港關係法 一早已經插手 依家就係要美國檢討呢條法案
第三 美國自己都傾緊係咪要立香港民主法 佢噏得出呢啲唔係五毛就係on9
第四 貿易戰當前 香港科水俾中共打美國 唔關美國事?
第五 香港係地緣政治要塞 有咩風吹草動都影響美國喺亞洲嘅利益同地位
第六 假若美國唔插手 任由香港嘅自由民主人權法治觀 將無法保證美商在港嘅龐大利益
國際關係複雜多變
唔係淨係focus國內 國際有咩事都會直接影響國內利益
依家係佢柒
全宇宙都係五毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞