求救!reddit 好多五毛壓抑美領請願單嘢!

189 回覆
496 Like 13 Dislike
新人咪10分鐘
你啲留言儲下正評,個時間會慢慢減
岩岩睇完reddit個post,發覺有班傻鳩唔識融入reddit,俾人當bot俾人當傻仔笑。真係冇腦,香港準備俾呢班柒頭獨派搞到收皮。

外國人都對你地反感,屌你一堆bot係到freehongkong,完全係弱智行為,你當reddit係instagram?冇眼睇
reddit你愈認真撚得你愈甘
Free Hong kong個訴求咁空泛
人地笑9你都好正常
不過笑還笑 都算拎到attention

但係其實尋日反對明日大嶼既集會遊行乜都好
係想話比香港出面既人聽
1)香港準備科水比大陸打貿易戰 同埋
2)因此美國應該關注下同香港既關係法 係咁多
唔好口號式咁周圍9叫freehk 同copy and paste,
就咁望住個tag唔知你想點
有人大概知咩事但係反而唔信香港有1trillion
係幫就做多少少 論述講好少少啦好嘛
加油啊 唔好俾林奠依條閪婆睇死
中國要控制Reddit言論好易啫,係美國人唔知
咁樣美國要回歸英國
Reddit 咪又係外國高登
連登仔成班難民,人地美國本土都大把問題,reddit 咪好似連登仔笑難民咁笑你地囉
d支那人好易分 睇佢history 全部都係r/china
係撚,4chan先係美國高登呀on9,reddit算認真架on9仔
咁美國都有大把本土派
否則 trump 唔會上台
你睇過有認真野就全部認真? 未見過一大堆侵權link?
以前高登好多政治野都好認真架wo, 咪一樣會笑鳩d 難民
上面班五毛狗好勤力
主人出咗糧未?
維穩費就黎用曬喇
急住要拋售美債吊命
真係陰公
連香港都無人睇的花膠台個YOUTUBE都比大陸人洗爆

reddit 多5毛好正常,個VOTING SYSTEM明益打手公司

記住,你要接觸的係反支那果班外國議員
果堆比埋地球儀都指唔到美國.俄羅斯係邊的人係唔洗理
你見平時班child登仔笑尻人地歐美左膠幫難民
今日又以難民自居要歐美幫手
就應該知child登邏輯同支那邏輯一樣

永遠都係輸打贏要,對自已有著數就要霸到盡
人地有少少甜頭既就永遠都魚蛋論,要整到人地無左為止
其實連登個動員力...3000幾正評先得60人請願交信

下午果1萬其實係飯民佔大多數, 長毛劉小麗, 連劉馬車都出去
連登仔當正係自己數字

夜晚得返60人先係真相

所以邊個先係正常
r/china 係偏反支那
r/sino 同 r/anzidenity 先係五毛狗老巢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞