[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (9)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
矮肥...170
啱size不過袖會太長...
H&m唔好?
h&m 當然唔好。 連鎖成衣店中最差。

巴打可以試下muji, Rageblue 等日系,可能會有。
如果巴打接受到二手,$1000 所以買到好多好野。
我覺得不如唔好咁急買, 留多少少BUDGET 再揀
同問, 同埋點入手

入左頂 new york hat
紅巴每兩日就有新嘢
紅巴都幾勁 carry到咁多野
hahaha 其實唔一定真係carry 到架,只係咩都想玩下。
我都想咁玩
No ...no second hand...
Ok 但係有咩brand
Levi ls ?
Ok thx
$1500-$1800 budget
想買牛仔褸返黎慢慢操,有咩好推介
Type1 / type 3都得.
睇你鍾唔鍾意架仔style
Original啲可以試下warehouse, tcb, sugar cane
架仔自創detail就豬 桃 pherrows等等
質素就唔駛膽心 件件都唔會差 最緊要試清楚 自己鍾意 鍾意先會著得多同耐
1500-1800 蚊買件 sugarcane 玩下先啦

抵玩
Sugar真係抵玩
牛仔褸呢d有排著既,不如加多幾舊水攻頂好過

隔離post見到 想請問千零蚊有冇介紹

唔知關唔關呢個post事
桃太郎算唔算
日牛,睇岩邊個型岩,邊個最適合自己就買啦
巴打 係initial見到條牛仔外套幾靚想睇下有冇其他brand有咁上下款先決定

有冇推介
budget $1500左右
攻頂唔又一定啱自己 當然如果頂係真係著得最好睇 就梗係攻頂啦 買完唔啱咪又係唔著又要買過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞