[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (9)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
巴打會點襯?
最近做cd-rom追緊之前d post,新入左一條牛仔褲 牌子的話應該唔會有人識 因為係自家品牌黎
近排天氣轉涼想買件type 2同g1 jacket,不過有選擇困難症
劣質自拍一張 勿插
有冇人買過luddit入嗰個new york hat co?
質素如何
想買頂panama hat玩下
大家覺得Sugar Cane 的牛得不得?

平平地想入條著下
好嘢嚟
new york hat 係好野
巴打好高大
未諗到 暫時我諗會上身Henley tee+下身jeans+newsboy cap
巴打,我都想入G1啊,但又無咩心機搵vintage,都係想買repro

暫時只見cockpit usa有,但佢好似唔少位想無跟足

巴打知唔知仲有咩repro嘅g1 okay
想問下巴打中間果件邊度有得買?
賓尼士多
想問下香港買soulive 羽織有邊度?見到wander kagu store,但佢網上個價都幾貴

或者東京有冇?下個月去快閃兩日
想入條直筒小寬挺身黑色既chino 7舊樓下有冇推介
soulive 官網有shop list... tokyo 有兩間
Carhartt
果兩間我禁入去都係得d褲之類,好似冇羽織 係咪其實都有
Al巴件storm rider放咗
放左喇
見擺係到又無咩著過 $1200放左

今日試完先知我都係著40
Vip而家賣緊幾錢?
btw 我仲有2件RM 既褸想放嫁 可能岩你size 喎
Rm即係咩
Real McCoy?
如果你早一個星期去試就好喇
係呀 有一件新既Real mccoy 大戰版牛褸同一件尚算新淨既Chore Jacket想放
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞