[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (9)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
Tcb同fw都好大分別下喎師兄 一個係性價比 一個係質素無敵
我諗住放$1900,原價買都要$2500
Joe McCoy size 36/38?
黎件Size 40 黎,不過其實岩size 38 著,因為黎件比較窄同短身
好果想有高腰cut又有冇其它推介下

剛入手左件ues type1 ,著開佢啲牛仔褲都覺得唔錯,性價比高
咁冇了 我自己要著36先fit身

Thanks
不過好奇想問下Joe McCoy D 牛仔野同warehouse 係唔係差唔多?
好難分高下
我都有同樣問題,好多時都好大好圓,好難carry
唔係分高下,係少見著joe McCoy分享,自己有興趣入先拎黎做過對比,因為2家都有復刻大戰版
我得褲 Joe mccoy感覺布染色深D 車功紮實D
仲有隻藍色都係細頂啲
下次再去日本果時試下先,唔該巴打
我自己件大戰版係warehouse, joe mccoy 得褲, 有件chore jacket 未到。 同意上面巴打講,joe mccoy 係輕微扎實d, 布好似會㩒著少少。

入左條岡山製snow peak noragi pants
面紅巴個倉真係深不見底
想試下Joe McCoy D 牛仔野,下次目標應該都係大戰版
日日有新嘢
要收手啦,爆櫃啦
dickie? 可能有

想問下呢件掂唔掂?200鎊左右

最近巴好似好hit storm rider ...之前睇完戲search 過,覺得嚟件都幾靚。 share 下
其實係呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞