Lego 討論區 (7) 問價上 lego.com 睇

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
新technic 波子幾靚喎
個人覺得大屋等等先,未停產
橙色果個少爛左既波子
舊漁屋都係out of stock
連duplo都炒埋一碟
睇黎duplo唔係好掂喎
個粒點睇都唔係DUPLO 黎
DUPLO 同LEGO 可以撈埋一齊玩

好我忍
打算四千幾追隻原價千二蚊既船真係諗返覺得自己癲
好似之前antman 個兩粒大lego 咁
用普通lego砌粒duplo出來
睇返係有出左兩set duplo , 對benny 太空人有興趣
睇返高清圖粒duplo原來係用普通brick砌
貓貓條line睇黎有排玩
撈左好多野, 又珠羅紀 , 又batman , 不過呢套戲個theme 應該係咁, 大集燴
上集ninjago好垃圾
不過今集starlord做主角配音點都支持下

今套淨係買 benny 人仔set 就夠
星戰2019
得sw4 death star 係新場景
sw第一次出junior系列
唯一吸引係sw bf2 inferno squad

想追番千歲鷹,買7965定75105好? 因為屋企無位擺75192,
感覺75105內部靚d,但7965人仔正d

btw,另外想問下75190買唔買得過?

同埋街景19年都會出? 通常幾時知出咩?
因為屋企得番一個位,想買10周年廣場,但又驚佢19年個街景好正
沙鍋 75192 而家個價靚, 而家係抵入, 過多排後追搵黎喊

其他等其他爸打答你

街景sofar 暫時無斷到, 出完十周年都會有出diner , 你可以等下先, square 未咁快retired , 起碼今年未到佢先 , 你等埋一月先, modular 通常1月公佈
我都覺75192好正,但太大,唔知點擺,所諗緊細果兩架邊隻好,

你都岩,下年果隻街景唔岩心水,先買廣場,

btw,街景係一年一款?
75192 掛牆擺, 整做茶机又得, 我都諗住咁做

到2018 年都係, 今年會唔會斷就未知, 到今日仲未見到啲流出圖, 以前到呢個時候都會見到
巴打入左75192?
我見銀中個價5999
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞