Lego 討論區 (7) 問價上 lego.com 睇

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
16年
自膠,原來睇錯野,以為今年
唔記得講,今次係包埋摩打果啲

係邊搵到個promote code
slickdeals個啲都唔見有
LEGO 官網邊有位入CODE 呀....
有喎
睇唔到 咁個code 係咩先
岩岩無意中係其他forum見到呢段野,有人問點樣買番8-90年代lego, 有人答左呢段野

師兄,人非草木,有感情,有回億是正常的,但若果要把以過去的事,從現眼前就有1定難度,而你這個8~90年代的款式若想從現眼前亦必須付出好大。

建議過去的,由它過去吧,那天自己沒有珍惜的,好叫你由現在開始應該好好去学會珍惜。打後合心意的就出手吧。我相信lego積木並不只有以過去的值得我們擁有。其實lego現在出的,的確比過去的更好,更靚。

至於層經錯失的,其實亦可以在綱上壞念1吓吧

睇完覺得幾有意思,所以今個星期追番戲院同寵物店先,曾未停產
LEGO 重點係個創意, 唔同人唔同砌法, D 太舊既SET搵唔到惑者天價就算
將自己既諗法用返LEGO 黎呈現返先係好玩之處
PS: 好撚多SET未入呀屌
我啲船
PS 等reboot
舊set除左城堡/魔介冇得再追之外

city/星戰/科幻野經常翻兜
新產品係靚過舊野
而家連hp都翻出
舊set又做得咁柒
除左J個年份根本冇野值得追

technic班神人自創仲靚過lego自已出個堆
大屋 有心執件2~3千蚊內一定砌得返
點解lego 唔出返城堡...
我都好掛住細過時隊騎兵
09年fantasy冇追真係dum心
棋盤個盒簡直藝術品級
想知係咪冇Ninjago fans
納咗幾個舊post都冇乜人討論
今年又出返舊野
出番蛇仔系列都想追番幾隻黎玩吓 但佢出埋啲戰車真係冇乜興趣
可能年中又出呢
想佢出啲和式建築 上年架船好正
完全同意! 我就係鐘意佢亞洲風格建築 我上星期先買咗 前日砌完
ninjago有玩呀
70654可以當madmax咁moc
70641 ultraviolet造型勁鐘意
而家有70625, 70639, 70641
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞