Lego 討論區 (7) 問價上 lego.com 睇

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

滑浪條友揸住支火神?
屋企有位就不是問題
睇真d完來係普通電鋸來
重以為係火神
好正,琴日忍唔到手,係ins姊妹到,入左手 捉鬼屋$2500同 摩天輪$1270,想問下算唔算合理價錢? 見兩個都就retire
唔清楚,但前兩個月仲見到lego cert store 有,市面仲有貨,見平少少,即刻買左算,佢間屋夠大,可以放埋其他dc, marvel人仔入去,又可以側面開,幾方便

第4,不過我都係前排追番第一,二集電影黎睇,唔係太好睇,但間捉鬼屋設計得好正,所以忍唔到手
已經無第四啦
起碼少左
新MF 新Taj 同Harry potter
如果依家入教玩街景
除左CAFE CORNER 係抄到HIHI
仲有咩係難買
我都係半年前入坑marvel ,DC同大屋,一開頭上網睇話巴黎餐廳各方面都最好,就買左先,跟住就銀行、戲院、寵物店,下年先買廣場

消防,市政,酒店,雜貨鋪,太貴了吧,
百貨公司見ins賣千九都有得諗下

btw,想問下巴打們,中國文化果幾個set,係咪通常一出會好貴?應該遲兩三個月入手?
感謝
其實都間唔時有買LEGO
有10231 ,WELL E, SHIP IN THE BOTTLE , 31066 同岩岩買左新哈仔火車...
消防,市政,酒店,雜貨鋪都唔會再出嫁啦...
但唔係太多閒$$ 買大屋
有冇邊個會就快升價我買左先....
我要一季先買到一盒..
大橋純粹變做博物館, 因為都整得幾靚
同巴打你差三百咁多,可能我太遲買,
黎緊想入手團年飯同舞龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞