Lego 討論區 (7) 問價上 lego.com 睇

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
扮明有人唔抵得佢有一批熟客同信譽好啦
Btw 買左幾銀啊
D件有事唔使你寄返去丹麥架
佢會直接寄新件俾你
收到
你可以用返呢張相, 影返俾lego , 佢會寄返俾你
巴打幾時開始儲啲人仔 見到舊人仔要成千一套 買到間屋咁濟
CmF ( collectible minifigure) S1 ~ S18 ,點解有啲過千蚊一set, 因為個陣成盒有啲得兩隻, 變左拉高一盒60 包拆出黎成本貴左

其他theme 既cmf :
Lego Movie 1 &2 ( 2 會2月出, 一盒有3set)
倫敦奧運
德國足球國家隊
Disney ( 傳聞年中 會出第2 set)
Simsons 1 & 2
Batman Movie 1 & 2
Nijigo Movie
Harry Potter

平均一年會出3 set CMF
S12先開始再玩返Lego
費事/無錢後追
所以淨儲有膠backdrop個d starwars 人仔算
呢set 有排出, 好在無中starwar 毒
會出starwars人仔?
唔係cmf
係袋裝人仔
有個背景standard
前年先開始出
所以易儲d

S12先開始再玩返Lego
費事/無錢後追
所以淨儲有膠backdrop個d starwars 人仔算
呢set 有排出, 好在無中starwar 毒
會出starwars人仔?
唔係cmf
係袋裝人仔
有個背景stand
前年先開始出
所以易儲d

ic... thanks 巴打
都唔明點解佢唔出star wars minifigure...
唔可以剩出 star wars figure。star wars figure 版權喺 Hasbro (?) 度,Lego 唔可以單賣 figure,一盒裡面點都要搭單包括啲砌得嘅嘢先賣得。
原來係咁
我仲咁傻等左幾年
電渡隻白兵同vader 因為limited edition ? 所以唔受版權影響 ?
應該唔關事
橫掂boxset搭埋d垃圾都會有人為左人仔而成盒買
有錢緊係食到盡啦
意思係放喺貨架上啲商品,Promotion 贈品抽獎唔計,所以買滿 $xxx 送 sw polybag 可以係單隻人仔
早兩年盒新款白兵, 125蚊 4 隻白兵 , 啲人大手大手掃, 之後啲散件大便賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞