[I/A] Final Fantasy Brave Exvius (FFBE) (8) - 3 週年首抽好時機!

1001 回覆
2 Like 2 Dislike

有一點想補充,但1999同怕整亂左你個格式

7星食“相同”7星可以獲得50%莫古,係“第一次食先會有”,每種兵員獨立計
7星第一次食自己5/6星版本,都可以獲得50%莫古

每種兵只獨立計指
如果有8隻克勞德,升左4隻7星,分別互食,只會有1粒50%莫古
但如果另外有4隻zack,升左2隻7星,都可以得到50%莫古

結論:每種兵員最多可以得到2 隻 50%莫古,有方法可以有5隻相同就拎齊2粒,但亦會浪費左50% stm
唔緊要,就係 set 俾你哋加料落去
Down 個 google doc 落嚟隨便改啦
只要人哋睇得明就得

建議用電腦搞
佛心鳩派五星之後,而家有啲失落感
而家佛系玩家中, 等11月 新時代來臨
新雷光
不過諗緊抽唔抽好

今個 pool 又可以完全 skip,全部打手
第一次用夜神刷咗成晚 TM 都係得 1%
又唔想嘥石嘥水刷
無辦法 我玩隻game 掛網用既石比抽人 多好多
隻game 得人無tm 係無用, 不過其實而家比以前送多左好多莫古, 都唔駛點掛都得, 何況仲 stm , 以前掛左好多tm 而家多無乜用
巴打係咪重課開?
咁鬼多 7 星

咁多勁嘢打降臨咪好冇挑戰?
我平均1個月 1pack, 唔知算唔算重課
我以前課d 石好多只係用來掛網, 反而少用來抽step

課得最重果次反而係 剛出錫菲拳妹 個果step, 同xenogear, 好似各抽左2 round 5step
錫菲拳妹果個step 係 史上最佛心既 pool.,last step 有 1x % 出紅, 未計保底 ,之後營運下個pool last step即刻改左機率得7%

終於夠攻
好想要 xenogear,隻隻都 top1 cls
嗰時仲未入坑

錫菲好彩撞手神上到 7 星
呢隻當年都係 top1 打手
時代嘅眼淚

Btw 加咗你句嘢
fk 原來要2850
巴打好似未加你,置頂有 list 順手入埋名
好的

要再多粒刀使,衫要換+20%刀攻,武器要起馬30%先夠數
痴媽根
可以用三星奧丁刀技+20%
另一隻可能吸引啲,lightening 2.0收皮個陣話唔定佢仲活躍緊
二刀始終勁極有限,唔係唔勁,但係冇三連,又冇得1 turn 用唔同技,更加冇兩手武器30-50%補正
睇下佢點出
好好丁呢個畫面,死左既都係度
邊個 event ? 可以攞嚟做 wallpaper

之前都 cap 過幾張幾齊人

頭先打埋奧丁點埋st都係唔夠 已經400+300了
都仲差幾十攻
睇黎要朋友10lv先有機

食埋限突門未
不過把大劍有光屬,冇乜機會用
死咗好多次,點過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞