[I/A] Final Fantasy Brave Exvius (FFBE) (8) - 3 週年首抽好時機!

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
7 星兵員轉換輝源多出嘅 0% 水晶莫古尼有乜用?
嗰隻用意係畀你有機會攞多次信賴物
每隻水晶莫古尼都有對應嘅信賴物
方法係水晶莫古尼食滿 TM
再畀 7 星兵員食
千其唔好水晶莫古尼未食滿就畀兵員食

錯左了, 水晶莫古食其他莫古到100%就會直接得到TM
唔需要再比7星兵員兵食的
下個POST麻煩更正
7星食唔食到 100% 水晶莫古?
佢食普通莫古利到100%就會出TM,唔需要再比7星食
yes, 100%水晶莫古除左可以賣3000蚊好似就冇其他作用
即係冇得直接食 100% 水晶莫古攞 tm ?
水晶莫古100%就出TM,就算你7星食左佢都唔會多一件TM。同埋都好似食唔到水晶莫古利
之前師匠水晶未食滿就俾師匠食咗
少咗對手套攞

所以先問係咪可以直接食 100% 水晶莫古攞 tm

只要 水晶莫古食滿100%TM 食, 就可以拎到莫古(轉之前果隻野)既TM
個活動完都抽唔中王土就嚴重考慮換一隻先
記住自選券唔到最後嗰刻都咪用
連白菲都上到 7 星
但已有水華同艾莉絲,白菲仲有乜作為?

我想要櫻多啲
新玩巴打可以刷呢個,出晒7星bonus 角,唔夠出6星都可(角色會寫住bonus) 再夾人地7星最高做到1200%, 好快打齊pt,換d卷同素材先,最貴過10萬個d唔好諗住

差唔多可以每turn都出全體預復
都算有佢特色
夾沙灘妹由沙灘妹做埋回復,佢齋出LB/加50屬
原來開左新樓
個Extra stage 用機械女。 全部可以一炮搞掂
冇錯又係我
頭 post q & a 有乜補充可以幫手加啲
下個 post 加返落去
好詳細la
淨係換trust coin有d錯
3星得100, 4星得200
5星係500
但 6 星都係 500
換係睇佢base係幾星
覺醒左換都唔會變多
好耐冇上黎

駛唔駛element chain俾佢finish?
要。 搵孖嬸or孖妹做俾佢
機女要點玩? 整完7星未用過,刷event 完又忙做野
機女啲招奇怪到,全部 buff 技嚟
基本上loop住用.
turn 1 4 buff 連SP buff + 炮.
turn 2 LB.
turn 3 MP回復
turn 4 LB.
turn 5 = turn 1
基本就係咁, 如果想再大力d
Turn 3 用4個普通buff +炮, MP搵人回。 因為開完炮下一回LB威力 ×2.2。 Turn 4大力好多.
如果佢冇死, 其實應該冇boss生存到Turn5。 但問題係佢易死
米加粒子炮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞