[I/A] Final Fantasy Brave Exvius (FFBE) (8) - 3 週年首抽好時機!

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
但講到尾此終都想要 7 星魔攻魔坦
睇黎我都要留卷唔好咁快就用
而家半自動刷都好過要望實佢禁,電腦又未有mac版
訓覺同做野個陣係咁禁由佢自己刷
老老實實剩係打幻獸有用,打降臨點都係出王土唔會出佢,始終魔法攻擊可以用裝備抵消
十月中呢個舊五星加新技能event係咪出唔切
https://altema.jp/ffbe/characterepisode
應該今個星期日生放送會講
Step up pool中多隻聖盾上7星
我鐘意魔坦個LB
想問下

如果我而家4隻聖盾
咁1隻上左7,有2隻5星
即係都有4個tm

咁如果我上埋7星先
再俾另一隻食stm,會唔會少左個tm?

未試過拎stm想問一問先
食會冇左tm,只有轉輝源會嘔粒莫右出黎保留tm
國際版咁快 up 上限到400%
國際版之前隻軍師好似有魔cut 40%. 日版都未有40...
算啦咁有連埋輝源都有3個,應該都拎唔哂
國際版奇奇怪怪咁, 出d 次序掉亂駛
7星解放好似好慢, 新出個啲都7星, 唔快手解放哂啲舊5星, 到時個批上7都冇用啦, 定係國際版7星會同日版唔同
常暗 同劫火啱啱月頭先解放七星
比起其他7星真係零出場率
講開常暗... 呢條友真係精神分裂.
一開始個陣係度話無知係罪, 亂咁殺人

去到中間就講到佢好正氣, 為左早啲完結戰爭可以死少啲人先加入戰爭
日版 四天王風女冇 7 星
國際版反而有
我驚火佬唔會有 7 星
水華都好似滅咗一條村
咁深罪孽唔明之後點解可以若無其事

啲劇情好多都唔 make sense
水華係呀軍師一族祖先嘛
佢為左報仇先整第二個人格出黎做衰野
之後主角一行人原諒佢
刧火同光輝最正常
光輝著住甲都係八婆款

天風王土都係癲佬
一個自戀狂
一個當人類係昆蟲

王土咁在意同魔菲對決都唔知做乜

話時話
主角三人組菲娜咪最大嗰個?
成 700 幾歲,但思想行為係最幼稚
你當佢啱啱出世
國際版update完個app好似仲慢過之前
入關黑畫面load成十秒
新出unit lv100都唔夠4000 HP
中自選券
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞