[I/A] Final Fantasy Brave Exvius (FFBE) (8) - 3 週年首抽好時機!

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
用唔用埋啲石追多隻聖盾上7星好

打boss個時全隊中狀態唔郁得仲要比王吸血師匠中埋混亂斬死自己友,點輕鬆打呢:(
有得攞嘅盡量攞哂佢
逐樣 google 吓點攞應該好易搵
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=27444&snA=12590
同埋奶最好裝哂防異常同預復坦
奶最好升爆 MP
有復活有 MP 有防異常先有得玩落去
琴日上網睇到iphone個自動按製試下整
琴晚訓覺都打到1-1.5%
得閒再掛下每日應該掛到2-3%
我會唔用路人甲, set 左 filter 一個都冇, 咁run 得好順D, 唔洗因為對方轉人出ERROR
啱啱免費3星卷1抽出左第4隻聖盾
stm都拎到
如果要掛,唔好用app掛,有機會俾se 個ffbe app detect 到
新玩故事大把石可以拎,抽下無妨
唔係app黎係apple內置既一個switch control
會自動禁你set好既位置
咁應該無事?
得閒研究吓
試過,半人手撳
但呢個方法好笨
Tm 要刷成晚先得 10%
冇可能長時間機不離手
2年幾前個陣部電話長期插住火牛黎刷, 刷到就爆炸
以前打餐死先得一隻5%莫古, 成個月先得20%打返黎. 唔刷基本上係冇可能有TM
而家連同抽step, 一個月有100%以上, 又有陸行鳥幫補, 改善左好多
巴打睇返1樓post, add friend
係多機會攞到莫古
但唔會攞得多 tm 囉
升滿一隻都覺得要好耐
下個 post 要將個 list 擺最頂
今晚試吓執吓個頂 post 再俾你哋睇睇
儲儲下就會多到用唔哂, 唔掛app急唔黎
4星券平時唔好用, 等送莫古先抽都可以拎返200%左右
我都係師匠個次開始先開始留4星券抽莫古.
掛陸行鳥係未一定要12個鐘先好?
依家最頭痛係 coins 嚴重不足問題
快啲出共鬥,我要 coins 上 7 星呀

之前兩個 pool 洗咗我 65000 石好甘
依家啲島就嚟打哂都唔知以後啲 pool 點算
係咪要轉玩法狂儲券呢?

你點抽到咁多上 7 星仲有幾萬石淨㗎?
要跟你學吓嘢先得
12個鐘最好, 6個鐘勁少野跌
我好少all in 抽
多數係冇個類先黎個幾十抽, 否則抽20張收手.
石係最後冇券係手又有野想要先用, 所以如果券抽中個pool就唔駛用石, 好似今次聖盾咁
仲有8萬幾石未掘
噉我依家總算乜類型都有齊唔需要再追
以後可以佛系抽 pool

不過冇石十萬個不安
你個堆五星有排你玩, 打後一年半載差唔多只需要儲裝備唔駛儲五星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞