一炮陰亁哂個庫房應該係好嚴重既事黎

391 回覆
1714 Like 31 Dislike
香港咁耐都未試過高官死,就知港豬愛和平,用自殺解決問題
好明顯啦下話 拿撚曬你庫房啲錢香港就正式收皮
如果宜家俾人攻擊香港既金融會唔會仆街
問題係
喺連登討論完又點
喺呢到討論完 有哂完美既方案又點
嗰個人叫林鄭
廁紙都要話落7仔睇下有無
八達通都唔識用
你估你喺連登討論完 會唔會有用?
我相信唔係香港人唔關心
係知關心完 討論完無用
學童自殺問題夠唔夠嚴重?
中小大學生都涉及到
大把人討論
學業壓力 教育制度出哂事
冚香港都知 但事實係做得d乜?
班人會理班連登仔討論d乜?
香港唔係比香港仔搞死
係比班官員 林鄭玩死
真係覺得係林鄭玩死
點睇都係香港人嘅錯啦

點睇林鄭都無做錯 收得中共既錢 佢都係做實事
只不過服務對象唔係你咋嘛
要怨就怨連少少抗爭都做唔到既香港人
任由高官貪贓枉法
宣佈左施政,我office D人繼續做野無出聲
仲傾緊今年去邊旅行
無所謂
抗爭?點抗爭?
係咪又遊行 又抗命就叫抗爭?係咪有就用?
而家屌香港人之前廢幫到件事?
咪係,要和理非非可以罷工罷課,呢啲和平抗爭都無人肯做,香港玩完了
真係惡過大陸

大把人係有保險唔去公院
抽唔到居屋'

現在你口中受惠者都想攬炒,呢d叫民主
講到咁易 點解你唔帶起做先既?
定係你係支持一炮過清空庫房?
所以咪應該組織埋最後一次既「和平抗爭」囉

叫d人把握最後一次機會,要做得最盡,一定要罷工罷課
其實而家都冇人可以左右政府嘅政策,成村人只係等緊宇宙大爆炸之後洗牌重來
根本就唔洗討論
呢個政府想點就點
拎晒所有錢你都阻止唔到
香港係無未來
有錢真係都走早著
無錢就唔好諗咁多
拎老綜當平衡返心理
厭就係等死
事實就真係罷工罷課係冇做過
777完成了689未完成的事,一切照劇本進行。
每年嘅減薪俸稅好快無
如果賣地收益有乜三長兩短,令儲備大縮水,影響聯匯防守力,下次有乜經濟危機唔會再好似之前起得翻身
但香港人又可以做到啲咩
果班人如果玩無賴連馬路都當福利都無計

政府係公屋輪侯計分制狂改dq後生仔,我開過n次post無人理
抽居屋明顯對家庭人數少無長者的人不分,,我開過n次post港狗依然扮盲

香港人長期默許有群眾受欺壓,只要唔係自己受害就扮盲

現在有機會消滅港豬我支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞