一炮陰亁哂個庫房應該係好嚴重既事黎

391 回覆
1714 Like 31 Dislike
點解好似沒人討論?
會沒哂錢架啦喎!沒社區服務社福利乜都沒哂喎!!我有冇搞錯到?!

呢個已經唔係辯論應唔應該填海既問題黎啦掛!
做乜個社會好似當冇事?
姐係如果又打大風,係冇得即刻復元咁話?
沒你老母 一係無 一係冇 一係你成篇都係書面語 唔識打字就返去讀小學
要出債券
同埋政府有堆股票放
咁下一步會唔會係加稅
1萬億夠唔夠呢
原來而家有福利係益到香港人?
咁所以個意思就話因為個社會唔會即刻收皮,所以政府點洗都無所謂?!
屌,表達得唔好
係想講如果要用到公用資源都冇得用,咁得未
一炮又點陰乾?
你食屎啦垃圾 阻撚住討論
公屋輪侯政府玩扣後生仔分,連已經交form果批都照屈
你班人理過咩

政府門診預約,電腦從來預左籌比老野

從來都沒有
永遠都沒有
禁電子煙咁有話題性應該煙幕黎
屌,就係覺得呢單係好撚嚴重既事,已經唔同以前o個種層次..
明明已經同香港人最關心既錢有關,都仲係冇聲冇氣..
醫療金,加強積金,已係變相加稅
年金變相賺市民錢
咁多金幫你俾錢
政府自然可以壓低社會服務支出
共匪要打貿易戰,必需榨乾地方財庫先有本錢去打,可能之後山窮水盡會打埋台灣,但最後共匪一定會滅亡,呢個係一個極權政府衰落嘅歷史必然過程,冇人可以挽救,冇人可以阻止
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞