[白咖哩首戰] 香港 對 泰國 10月11日 20:00

2071 回覆
196 Like 12 Dislike
好難搞,如果一早揀咗位,啲人入得七七八八
然後有人同你講個位係佢
咪局我搵返我張飛個位
早到早享受 跟咩位座 屌撚柒啲跟位撚就岩
如果個時已經無其他靚位 揸飛既一定唔會俾你屌兩句就走
叫人查飛既時候
魚蛋論又要出動
成班人坐咗架啦喎 唔走打到走
早買飛早㨂位
我chok咗好撚多次先chok到個靚位,你要靚位就自己早啲買,個個都唔洗撈可以早到呀,鬧早到廢老嬴哂啦
垃圾香港人 一個咁撚ON9既機制 要你係咁CHOK先CHOK到位 都要死跟
我唔反對買飛跟位座 反對既係無得好似睇戲咁自選
既然係咁 要反就要唔跟佢規矩等佢改正
你同啲港豬有乜撚分別 政府要你食屎就跟住食
唔明關魚蛋論咩事
我覺得係兩套方法碰撞 每個人都拎對自己有利個套黎講
但最on9係買飛無得自己揀位
學樓上巴打話齋早買早揀位就解決好多問題
好難搞,如果一早揀咗位,啲人入得七七八八
然後有人同你講個位係佢
咪局我搵返我張飛個位
早到早享受 跟咩位座 屌撚柒啲跟位撚就岩
我chok咗好撚多次先chok到個靚位,你要靚位就自己早啲買,個個都唔洗撈可以早到呀,鬧早到廢老嬴哂啦
垃圾香港人 一個咁撚ON9既機制 要你係咁CHOK先CHOK到位 都要死跟
我唔反對買飛跟位座 反對既係無得好似睇戲咁自選
既然係咁 要反就要唔跟佢規矩等佢改正
你同啲港豬有乜撚分別 政府要你食屎就跟住食

你以為會?
唔好查一個 要查查晒成區一齊攬炒
個機制on9你唔係應該去屌柒足總同cityline 咩?
你而家搞到跟位坐啲人就可以改變到個on9機制?
根本要做到有位揀唔難
以前英超香港站用cityline賣飛咪一樣有得揀位
點解狗總死都唔肯做呢?
如果Full house的話,根本一定要跟位坐
係咪賣晒飛?
一個圖書館一個會打氣既卡啦卡啦咁坐
諗起都興奮
想請問大家今日五點先去買飛睇唔睇到?
正價應該有
Thx
等睇2829有讀者叫人坐低
28成區癡線佬應該一早到霸哂頭幾排
得我一個點屌
梗係搞9埋其他人 影響到其他人先有NOISE架啦
總之今晚點解跟位就叫佢食屎
想請問大家今日五點先去買飛睇唔睇到?

今朝排曬隊,遲少少賣飛已經有人打去足總嘈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞