[白咖哩首戰] 香港 對 泰國 10月11日 20:00

2070 回覆
196 Like 12 Dislike
我chok咗好撚多次先chok到個靚位,你要靚位就自己早啲買,個個都唔洗撈可以早到呀,鬧早到廢老嬴哂啦
垃圾香港人 一個咁撚ON9既機制 要你係咁CHOK先CHOK到位 都要死跟
我唔反對買飛跟位座 反對既係無得好似睇戲咁自選
既然係咁 要反就要唔跟佢規矩等佢改正
你同啲港豬有乜撚分別 政府要你食屎就跟住食
個機制on9你唔係應該去屌柒足總同cityline 咩?
你而家搞到跟位坐啲人就可以改變到個on9機制?
得我一個點屌
梗係搞9埋其他人 影響到其他人先有NOISE架啦
總之今晚邊個跟位就叫佢食屎
想請問大家今日五點先去買飛睇唔睇到?

今朝排曬隊,遲少少賣飛已經有人打去足總嘈

岩岩mk仲有學生飛賣
一個圖書館一個會打氣既卡啦卡啦咁坐
諗起都興奮

等睇2829有讀者叫人坐低

28成區癡線佬應該一早到霸哂頭幾排

28區中間靚位,應該會被人趕走
等睇2829有讀者叫人坐低

28成區癡線佬應該一早到霸哂頭幾排

28區中間靚位,應該會被人趕走

唔好走 企硬
帶頭揸正黎做
我chok咗好撚多次先chok到個靚位,你要靚位就自己早啲買,個個都唔洗撈可以早到呀,鬧早到廢老嬴哂啦
垃圾香港人 一個咁撚ON9既機制 要你係咁CHOK先CHOK到位 都要死跟
得我一個點屌

唔好講到自己為左改革咁正義啦
俾你搞到個班人都唔會令到足腫改變 你自己都未必好確信咁樣會成功
光明磊落話自己想坐靚位又收工收得早可以霸位咪算
得我一個點屌

俾你搞到個班人都唔會令到足腫改變 你自己都未必好確信咁樣會成功

收7點 anyway 利申番有免費飛
純粹想屌9垃圾跟位座方法
帶頭揸正黎做

反正都無人打氣
不如一齊攬炒

得我一個點屌
總之今晚點解跟位就叫佢食屎

想有noise咪直接殺入vip區屌柒梁孔德囉,嗰邊大把記者㗎
定係只敢搞一般球迷唔敢屌權貴呀
屌有fd想join都買唔到連位
https://www.youtube.com/watch?v=LEbhu_gL_ZU&feature=youtu.be
得我一個點屌

咁我講錯你sor
想請問大家今日五點先去買飛睇唔睇到?

今朝排曬隊,遲少少賣飛已經有人打去足總嘈

岩岩mk仲有學生飛賣

【港足】33歲唐建文有望首次主場披港戰衣 盼做「1分鐘英雄」

香港男子足球代表隊明日(11日)主場友賽泰國,早前曾以33歲之齡首度入選港隊的傑志後衛唐建文,因徐宏傑受傷退隊,最後一刻獲補選入伍。

雖然賽前只得兩天備戰,但「唐文」今日(10日)仍落力投入及適應,希望自己盡快準備就緒,明日可一圓於主場上陣的美夢,並拿下勝仗。

「唐文」其實今年3月已曾首度為港隊披甲,惟當時港隊於亞洲盃外圍賽作客朝鮮,這次突如而來的機會讓他有機會第一次在香港主場作賽,享受「一片紅海」的主場氣勢。

他坦言對此早已渴望甚久:「不只是想踢,而是很想贏。我不知道能否上陣,但無論是一分鐘也好,我亦很想改變戰局,取得這場勝仗。」

「準備好穿起港隊球衣」

港隊這次在新主帥加利韋特執教下重新出發,成為一份子的「唐文」形容全隊充滿決心,專注認真地備戰:「主場大家都不會想打和,需要的是場勝仗,這並非一場友誼賽這麼簡單。」

已傷癒的「唐文」亦透露,經過這兩年傑志分別曾與蒙通聯及武里南聯交手,對敵軍早有一定了解,強調自己「準備好穿起港隊球衣」,更笑言寄望明天不會下雨,因兒子一直期待自己穿起這件紅衣作賽,希望他可親眼見證這時刻,成為回憶的一部份。

外流戰將缺陣 泰國隊寓賽於操

泰國隊今次來港陣容,沒有外流至日職的球星猜拿帖、鄧達、迪拉唐等壓陣,全是在泰國落班的年輕球員。主因是泰國需積極備戰11月9日至12月15日上演的東南亞足球錦標賽,而該比賽賽期逾月,大部份時間也非國際足協指定國際賽期,令國家隊未能徵召外流球員,因此今仗亦選擇以全本土陣容備戰。

主帥米洛雲坦言,他們沒有太多時間準備今次友賽,「自上周的聯賽之後,我們只進行了在香港的一課操練,但我們已準備好。」
[blue]
他認為港隊具質素,亦換上新教練,是測試今次陣容,並準備東南亞足球錦標賽的大好機會。香港今日天氣轉涼亦有雨,天氣預報指明日亦會有幾陣雨,但主將差林邦認為香港天氣跟泰國無異,料不會影響比賽。

心情好矛盾
唐文呢兩季係fit而且尚算正氣
但係之前又有過扮傷前科

【港足】33歲唐建文有望首次主場披港戰衣 盼做「1分鐘英雄」

香港男子足球代表隊明日(11日)主場友賽泰國,早前曾以33歲之齡首度入選港隊的傑志後衛唐建文,因徐宏傑受傷退隊,最後一刻獲補選入伍。

雖然賽前只得兩天備戰,但「唐文」今日(10日)仍落力投入及適應,希望自己盡快準備就緒,明日可一圓於主場上陣的美夢,並拿下勝仗。

「唐文」其實今年3月已曾首度為港隊披甲,惟當時港隊於亞洲盃外圍賽作客朝鮮,這次突如而來的機會讓他有機會第一次在香港主場作賽,享受「一片紅海」的主場氣勢。

他坦言對此早已渴望甚久:「不只是想踢,而是很想贏。我不知道能否上陣,但無論是一分鐘也好,我亦很想改變戰局,取得這場勝仗。」

「準備好穿起港隊球衣」

港隊這次在新主帥加利韋特執教下重新出發,成為一份子的「唐文」形容全隊充滿決心,專注認真地備戰:「主場大家都不會想打和,需要的是場勝仗,這並非一場友誼賽這麼簡單。」

已傷癒的「唐文」亦透露,經過這兩年傑志分別曾與蒙通聯及武里南聯交手,對敵軍早有一定了解,強調自己「準備好穿起港隊球衣」,更笑言寄望明天不會下雨,因兒子一直期待自己穿起這件紅衣作賽,希望他可親眼見證這時刻,成為回憶的一部份。

外流戰將缺陣 泰國隊寓賽於操

泰國隊今次來港陣容,沒有外流至日職的球星猜拿帖、鄧達、迪拉唐等壓陣,全是在泰國落班的年輕球員。主因是泰國需積極備戰11月9日至12月15日上演的東南亞足球錦標賽,而該比賽賽期逾月,大部份時間也非國際足協指定國際賽期,令國家隊未能徵召外流球員,因此今仗亦選擇以全本土陣容備戰。

主帥米洛雲坦言,他們沒有太多時間準備今次友賽,「自上周的聯賽之後,我們只進行了在香港的一課操練,但我們已準備好。」
[blue]
他認為港隊具質素,亦換上新教練,是測試今次陣容,並準備東南亞足球錦標賽的大好機會。香港今日天氣轉涼亦有雨,天氣預報指明日亦會有幾陣雨,但主將差林邦認為香港天氣跟泰國無異,料不會影響比賽。

心情好矛盾
但係之前又有過扮傷前科

右閘正選用金井機會大D
支持全場查飛
將所有打氣聲音打散到球場每一個角落

跟位座死全家

劃左位你有得唔讓咩
心情好矛盾
但係之前又有過扮傷前科

右閘正選用金井機會大D

好想睇唐文
唔撚好用井啦
支持全場查飛
將所有打氣聲音打散到球場每一個角落

跟位座死全家

劃左位你有得唔讓咩

比你屌兩撚,但佢搵保安咪又係收皮
跟位座死全家

劃左位你有得唔讓咩

比你屌兩撚,但佢搵保安咪又係收皮

exact7ly
心情好矛盾
但係之前又有過扮傷前科

右閘正選用金井機會大D

用井真係好進取
港聯
好慘 早買冇享受 要坐2段
唯一本地波fd話友賽不了
唯有衝返屋企睇viu
得我一個點屌

貪免費飛著數,但又唔肯跟張飛個位坐 ,都好無賴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞