[白咖哩首戰] 香港 對 泰國 10月11日 20:00

2070 回覆
196 Like 12 Dislike
就算要攻中都寧願用Gio
其實點解無入選過?佢唔入藉?

老豆係香港人,但佢係德國出世,不符合入籍資格。
前德甲球員孫興文隊友

點解香港個policy咁on9

問共產黨
mckee作用已經越黎越低

今場用Alex打佢個位
推黃威打Alex個位應該好好多

就算黃威打AMC我覺得可以唔出, 打442甚至433仲好

硬係覺得4-4-2個中場太弱
今場用Alex打佢個位

今場大哥
黃威更加唔洗講
其實點解無入選過?佢唔入藉?

前德甲球員孫興文隊友

問支那
今場用Alex打佢個位

大鳩拍樂仔/傻邦會好啲
前德甲球員孫興文隊友

問共產黨

可以雙重國籍,但係香港血統又要7年
中場中一定要樂仔+大哥/傻邦

長遠都係等sean同matt

今年matt
sean

喪無傷先算

用佢,前面個正前波底好就正,一定好多配合
長遠都係等sean同matt

今年matt
sean

喪無傷先算

希望今季保持健康

大鳩拍樂仔/傻邦會好啲

大哥係有路數
但係雙人中場佢活力唔夠
而且今場仲要逗住WW

大鳩拍樂仔/傻邦會好啲

大哥係有路數
但係雙人中場佢活力唔夠
而且今場仲要逗住WW

傑志有華度斯/momo,佢輕鬆唔少
而家前面幾個人腳可以做到好多唔同組合,希望gw真係做到野

睇今場出人排陣白生應該好崇尚target man set波嗰套
用撚晒黑人 白人都輸 排名不斷下跌 不如用返香港人

大鳩拍樂仔/傻邦會好啲

大哥係有路數
但係雙人中場佢活力唔夠
而且今場仲要逗住WW

Ww 今場係咁甩,ocean 要補佢位都好辛苦

睇今場出人排陣白生應該好崇尚target man set波嗰套

以前台狗有邊個做支點
今場用Alex打佢個位

用人問題, 技術冇人好用雙防中比較好, 今場WW令中場失勢

其實都唔係壞事
現時人腳幾適合佢咁做

收皮啦 你有無睇

用佢,前面個正前波底好就正,一定好多配合

Gio最正前插timing準, 唔前插又可以擺橫抽

用人問題, 技術冇人好用雙防中比較好, 今場WW令中場失勢

今季傑中後場班人跌撚曬watt

以前台狗有邊個做支點

朱恩樂

以前台狗有邊個做支點

火槍兵
下半場居然禁住砌

希望以後夾好D啦

似為泰國知道陣地攻唔入
放棄控球練防反

唔似啦,佢地下半係冇哂章法同走位

下半場泰國縮後踢 等防反 如果把握力好都入左兩球

想用架
扮傷退哂隊 寧願踢大專盃咁解咋嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞