[A/I] Fantasy life online [28] Level5 好似想棄驚

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
我終於知你呢個野的來源啦...
聽日係FAMI通入面有LV5 20周年專題報導
然後同時公開"幻之糞作" うしろ (SWTICH)
40頁的採訪...然後DLC入面有呢堆垃圾存在...

萬聖節活動要在萬聖節後是常識吧?
我都係轉貼, LINE GROUP SHARE
@黃腳雞 隔離爆裂怪獸post有出你最喜歡既釘宮喎
咩爆裂怪獸?
同埋我唔係鍾意釘宮
係鍾意白貓 - 釘宮雙刀 呢一類腦殘都覺得好玩ge角色
http://wcatproject.com/char/LC2041

復活[60秒 / 50%回復 / 1次]
Orb型援護攻擊[60秒]
異常狀態護盾[60秒 / 10次]
盔甲護盾[60秒 / HP2000]

攻擊+50%[30秒]
普攻強化[30秒]
反擊強化[30秒]
飛刀強化[30秒]
三段反擊強化[30秒]
技能傷害+50%[30秒 / 3次]

一隻角色差唔多滿足晒我所有願望

所以一出呢類角色, 隻game就好快收皮
UPDATE未?
想抽新角
係囉
都未到2019年,慢慢啦
其實係咪已經完左? 無新 event?
幾日無入去派心
真係第一次見到一間遊戲公司可以咁無賴
第一次打APPS GAME 打到咁養生
好難得見到班fans仲不離不棄等佢更新
大爆死就會走 唔通仲課金追咩
有錢都唔撚課佢啦
抽晒就完
有錢緊係買ps4 games
FLO真係養生, 都唔期望佢更新到D咩出黎
頂多改下顏色整個角色武器超進化 (line rangers)
https://flo-tw.blogspot.com/2018/10/blog-post_25.html

至於..這次奇幻生活的消息部分,重點就下面這張。萬聖節預定是10月底推出,然後上次報導的11大型更新,改說預計年末推出。

週任唔係黑色果對鞋要點先整到
裁縫, 術士鞋?
哦, 紅紅地個對?
鍛造
食屎啦FLO,人地龍絆活動接活動咁出
你就一堆再堆,堆撚到年底 屌你老母LV5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞