[A/I] Fantasy life online [28] Level5 好似想棄驚

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
如果隻GAME唔係LEVEL5出 今日應該好多人玩
如果掛個"任天堂"名
我開頭抱住佢係移植+3年維修, 起碼撐到3個月的心態黎玩
仆你個G 點知得個月幾ONLY...
早知包1個月就算
人地起碼都落下本賣下廣告, 有歌聽下
同任天堂出果隻失落的首抽掉轉
羊毛出自羊身上

百貨應百客啦

我就唔鍾意d咁肝ge game
特別強逼症發作要肝齊活動, 6000金章, 打100場走唔甩
所以我無打, 解完每日就放置, 主要係無錢升武
好那現實, 現實又窮到燶, GAME又窮到燶
我都係咁話, 以前玩白貓冇哂時間, 每日開3倍肝..... 肝完仲要抽唔中 (連續5次11連)
依家不知幾好, 玩3鋪唔入人地場, 咁就可以繼續煲劇睇電影
我每日睇人TWITCH打算
https://www.twitch.tv/tsang1029

學識一樣野, 手機GAME:
課長 = 真係打機
窮撚 = 返多份工
又無人迫你返 坐車禁到我落車就夠皮
最緊要食飽飽安坐家中仲有個console等緊你慢慢玩就最爽
都係戰士開game?
兩個戰玩反擊唔差得去邊, 配個4凸武都打得BOSS 除非被剋屬
風弓唔駛講係親兒子
大家咁話
簡簡單單將3DS野移過黎都三個月啦
點撚會諗到而家係乜鳩都冇
Level 5係咪唔識搞手機GAME?
10月過左8日都未有更新,
仲有幾多打工仔仲有錢課金落去
我包月都係因為之前抽風劍有淨

幾時bam晒全世界然後再摺埋
唉一隻好game就咁比隻垃圾營運搞到...

以後見撚到lv5驚堅決唔撚玩
agger
但係夜晚我解星星任開場都係秒滿...係咪我地同日本人係平衡時空
不過打黎打去都係3篤屁, 有時打兩場唔出都係收佢皮訓覺
有體開場
無體入場
個個禮拜都打下討伐拎星星
打唔緊要..2-3場唔出就無晒癮 晒9我時間
而家感覺就好似儲一堆唔知有咩用的野咁..
咩春都唔講剩係叫你儲, ON膠膠咁
無GA, 我已打定輸數, 儲完都係換時裝
頂多換D master裝數值高少少
2,3場唔出就無癮, 我諗我50場黑龍都黎緊, 戒指都冇隻, 屌
同埋佢都講到明一開始唔會俾你12職MASTER, 增加玩家交流..
DLLM無人玩點交流
新入坑的又無咁快MASTER, ENDUP大家都卡住左做唔到野
好多人過百場先一粒

LV1肯RESET下D獎勵, 人流未至於流失得咁嚴重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞