[A/I] Fantasy life online [28] Level5 好似想棄驚

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
龍絆搞活動好有誠意
垃圾lv5學下野啦
咪係
《Dragalia Lost ~失落的龍絆~》首兩周總營收接近 5 億元 台港澳玩家貢獻約 7500 萬元
贏老任個名啫
當初火紋都好似係好快就三億,火紋系列都唔知賣左幾多年先有呢條數
老任個名真係贏晒
勁神奇..點解日本人仲玩緊 岩岩TWITTER有人HI我問可唔可以加好友...
我都無更新STATUS勁耐WOR...對一次出圖連全60都未達成
應該都仲有日本人玩,我成日開場都好快齊人
可能係香港唔hit所以我地覺得無人玩
講真9月頭我仲真心想做個好郵差純熟迅速派信
I HAVE A DREAM~~~
台仔LINE GROUP日日keep住有人開採集團, 討伐團, 黑龍團
點做到
我地打太快 其實我班fd仲日日玩緊
佢地之前都係一日一小時咁上下
自然好多野未升未打
我琴晚打左一個鐘黑狼先出牙, 然後就熜APP繼續任貓..
好啦, 黎緊都係KEEP住一個鐘ONLY..
活動約大家每日只可以打一個鐘
你可以係你fd面前做老seafood
打到一個鐘咁勁
一個鐘先出呀PK
任白貓模擬器又玩唔到
今晚又要唔知點搞了
無野玩ge人只得FLO玩
用電話玩囉...
差少少俾LV5嚇死..係FLO個TWITTER出左張妖錶的圖
以為黎緊個活動係CROSSOVER 妖錶,
睇真D係叫人去玩妖錶
你老母一係摺, 一係同我更新, 咪搞咁多小動作
從不用電話打機, 太細
玩慣mouse+keyboard
終有一日會crossover
玩到了
更新左可以關掉 90度轉身 ON9操控
終於可以好似FLO咁移動了
更正, 係要關掉90度, 180度轉身

FLO我等著你UPDATE
パズルアプリ『妖怪ウォッチ ぷにぷに』で、本日10/16(火)から10/31(水)まで、レベルファイブオールスターズイベントを開催! FLOからは「イネムリドラゴン」が“妖怪ぷに”になって登場します!

FLO隻火龍響妖怪手錶出現關我屁事呀!?
你係咪ON9 GA?
FLO更新去左邊?
我屌你老母lv5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞