[A/I] Fantasy life online [28] Level5 好似想棄驚

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
整d地圖王做協力討伐任都好呀 (仲差5條毛, 唔撚想打啦 ), 屌佢老味探索難組隊到仆街 (協力已經難).....
我個LIST 7日前登入已經愈黎愈多
點為之包月?每月必中五星?
上次個pack有剩買左
下個月都係咁垃圾就唔會再課
隻隻game都有update有活動
唯獨FLO....
正常丫屌
就算有幾咁死忠幾咁攬隻驚都冇可能幫佢講到好說話,on9 lv-5
上個月開始已經無課月包以示不滿
講真升到全60後已經想棄
連game8都放棄左隻game冇更新
吊住條命都好, 你TGS一D料都唔放, 然後無更新
D客唔走都難啦
仲敢死話個海盜俾多一個月你打
要打都打晒, 你重推個任唔換獎品仲想人回流?

是9但整D火龍任, 水獸任留下客都要GA
鳥毛: 2個月

拿拿臨求其整D討伐黎仲好啦
我容許佢改下顏色就叫新討伐
要打既真係打哂, 唔夠打既點都唔夠打
個打塔設計都夠哂ON9啦, 成撚日要轉職轉裝, 一星期定死一個職咪算囉
大腿都hea到半棄咁,唔夠打既想搵人帶都難
唔夠打就算, 突一野唔係勁好多, 最緊要抽中武
等佢出武器池, ALL IN
11抽唔中都最少有3300星幣
一夠6萬就換武
仆你個臭街..愈整愈衰的喂
更新完入去禁多兩野就無限LOAD然後出9001叫我返主畫面
佢係咪借update
將d原有ge server轉去其他game?
我不斷loading 同download
然後得一件黑龍披, 其他披都係屬防...
4*加攻鍊, 然後都係裝下屬防戒...
再迫你個個戴眼鏡

多能謝呢D無聊更新
巴哈【情報】1.1.30版更新內容翻譯
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=28200&snA=291&tnum=1
在連線中,玩家一段時間沒有動作將會自動斷線。

掉返轉ok?
loading load 10秒無郁過, 同我自動load多次ok?
次次入loading, 但只要期間斷左一下線, 就要重新開game
呢樣真心on9
搞到我成日一入探索就要重新開game
打黑龍換哂野 + 依家仲有179個幣都仲未出戒子, 好撚野
呢隻GAME我未預過掛機, 白貓就有
唔知一段時間有幾長呢
不過D PK仔要寄生實有辦法
求其每N秒郁一下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞