呂麗瑤跟梁震英一樣,大話連篇,絕不是一名可信的證人

143 回覆
953 Like 35 Dislike
真。
當年都有個中學同學metoo左個Maths老師

利伸葵芳地區名校
有扑野唔等於性知識足夠 你就係性知識貧乏嘅好例子
幾多人唔識用安全套 連登夠大把人唔知安全套唔係100%安全走去屌人意外懷孕想落仔啦
性知識=/=識扑野
有幾多中小學生知咩叫性騷擾性侵犯
香港性方面法律好落後 完全保障唔到成年男人 因為法例只假設女性同未成年人會受侵犯
連登有人笑過性犯罪數字上台灣仲多過印度
係因為台灣性受害者肯講出嚟 但印度實際上發生嘅超遠於報案嘅數字
你話香港唔見呢類情況 有可能係無人出聲 或者長期受壓迫出唔到聲
唔好以為睇唔到就無 大把人經歷過性騷擾 但無得/無機會出聲

你可以屌佢前口矛盾 我諗辯方都會用呢點幫教練洗脫
就算呢件事係假 我只想講 受害人事後同加害者保持良好關係嘅情況唔係無可能
原告老屈被告既可能性大
定係 保持良好關係既可能性大
我估本身唔想屈人,只想打篇文,貪口爽,點知俾媒體煲大左,局住屈落去
只係睇有幾成真幾成假
可能性大與小 都唔可以咬定有/無發生
疑點利益歸於被告,本席裁定WH無罪釋放
係幾正嘅
「首先 做得ptgf咪即係雞 雞會唔會唔識性嘅野」<-最無性知識既典型思想
啲女人愈嚟愈痴撚線
老老豆豆 佢咁樣未審先判 搞到教練精神 同埋 財產上已經有損失 到時判冇罪係咪可以告返條臭雞轉頭
點判都好 條臭雞輿論上已經輸哂
Metoo同女權真係要多謝佢
控方另傳召X的中學體育教師。該教師供稱,被告和X的校內訓練,她大部分時間都在場,沒有見過被告有不恰當的行為,認為被告是正人君子
屌 我問係咪可以告返佢轉頭呀 你唔撚知就咪撚答爹喇
疑點利益歸於被告(性罪行例外)
唔該唔好再用林奕含做例子
唔好當小說係事實/證物
唔好以為林小姐自殺就等於老師真係犯強姦
睇清楚之後有報導講過
佢班friend有作供話林小姐同個阿sir係合意交往+有同friend承認過同個阿sir有合意性行為

林小姐香消玉殞
就留低本書任得你地對個老師作任何猜想
而個老師就一世唔洗旨意再教書
雖然本身個老師就仆街搞婚外情
求愛不遂,屈性侵強姦既,大把
你咁講
Oscar ma一定好無辜
火影世界第一
控方召佢做證人目的係咪唔俾佢做辯方人格證人
唔理炒唔炒車
女人屈男人性侵就真係低成本又殺傷力大啦,哩個真係事實
仆街還仆街
犯法還犯法
被分手/拋棄 同 被性侵/老強
係兩回事
個老師通姦喎
通姦喺台灣犯法囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞