呂麗瑤跟梁震英一樣,大話連篇,絕不是一名可信的證人

143 回覆
953 Like 35 Dislike

呂麗瑤篇文謊話連篇
網上留言,哇眾取寵,誇大失實

提防呂麗瑤,靠光環吹水
佢講所有野,先諗清楚,絕對不能信。
好正.......終於有圖係公開女方個樣而非男方既樣..........very good
影得咁fd既
個教練有大批學生撐佢
想知而家單案點
唔係好明,樓豬可唔可以簡單介紹下單案??
metoo
你啱啱先出返嚟咋 好好做人啊巴打
告唔告得入個教練,啲人都會用有色眼鏡去睇個教練囉,無論點講都好,男人永遠都係受害者受損失個個,慘
屌你老母死臭雞
火影忍者世界第一垃圾
表證成立呀仆街
被告都認左「帶返屋企按摩」係真有其事,呂麗瑤無屈佢,而家審既應該係「被告係咪有佢除底褲摔佢下面」其實,一個成年男人叫個未滿十六歲的少女除淨條底褲,然係同佢按摩,算唔算非禮??

「被告下午被裁定表證成立後,選擇出庭自辯。他供稱,記得在2010年3月一個星期六,X致電他,指補習後有時間,想他幫忙按摩。二人初時相約在巴富街運動場,但因人多,被告覺得「一個老人家幫一個細路女按摩,好怪,啲人會眼超超」,遂建議到被告家中按摩,X同意,他遂通知在家的細女,表示「我返緊屋企」。二人抵達被告家中,X趴在被告的床上接受被告按摩大腿肌肉,期間應被告建議脫去牛仔褲,約半小時後X轉身,被告再為她按摩半小時,然後被告感到疲累,便着她穿回長褲,其後被告駕車載她離開。

控方盤問時質疑被告單獨與一位年約15歲、當時僅穿內褲的少女在家中按摩大腿,本身就很可疑,被告不同意,表示「我唔覺得」。他強調沒有脫去X的內褲,因為無此需要。控方問當時家中是否有其他家人時,被告指他不肯定。控方再問他曾否單獨與其他16歲以下、僅穿內褲的少女在家中按摩,被告表示沒有,指因從沒有其他少女提出過到他家中、又願意下身只穿內褲接受按摩。」
ching講野小心d

好多差佬mon實
口啞啞同喊,source?

點解會表證成立,口講既野黎無證據,唔係疑點利益歸於被告?

我做女人都覺得男人太易比人屈
即係依家教練唔認有叫過佢除底褲?
一開波就屈鳩教練指插捽碟 原來乜都無做過只係掂過下閪毛

呢個女人真係恐怖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞