[7月新番已出]少女☆歌劇 Revue Starlight レヴュースタァライト 集中討論(2)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
課撚晒啲禮包出得一張4星角
不過係あるる
あるる咪好 少歌梅林黎
真係好黑 以後淨係抽STEP UP池算
200 抽 1 隻

警世圖 呢度個d 只係岩岩轉ios 抽個d 圖
係an 機個d 廢時up
呢度個個都咁重課
唔算重啦 比起上一隻game 同 fgo
簡直係無課玩家
呢隻GAME D機率仲鳩過FGO
Non non dayo!

原來你們一直被囚禁在卡池裡啊,九九組們

我現在,馬上就把你們抽出來!

抽卡是必將暴死的悲劇

可是,為了九九組們而再抽卡池的玩家也是有的吧?

暴死後,又再次抽卡的玩家也是有的吧?

為了抽到九九組們,又一次抽卡的玩家們

營運:怎麼....回事....

長頸鹿:永不結束的抽卡舞台...以及課金的後續...?金錢的再生產...?

(encore 返場加唱 moneylight)

營運:不行...你再這樣抽下去,你的錢會被我們奪走的⋯⋯

奪走吧,我全部的錢

就算錢被奪走也不是結束,暴死了也不是結束,只要為了抽卡池,錢還是會再生產的!

營運:信...信用卡...

我,再課金!

(此時一張信用卡以橫著的方向插入了Ateam的公司大樓裡

長頸鹿:遊戲玩家的經濟效應,沒人能預料的課金次數...啊——————這才是我想看的舞台,わかります!!

九九組給了我們玩手遊的意義

對我來說,玩手遊就是為了看到九九組,沒有九九組,我的手遊也沒有辦法開始,沒有九九組是不行的。

所以...把九九組的角色卡,全部給我吧。

營運:這個,我知道,跟玩家們一起看到九九組的時候...

營運:笨蛋...笨蛋笨蛋,笨玩家,你這樣子的話...不就讓我更想要出新的角色卡了嗎?

講完咪又係會課
呢篇野改得好撚正
小妹5張萬聖節,0 香子
不過無課
我課晒先得5張
5張禮裝?
新pvp杯

神盾禮裝

我連金都上唔到,原來個event唔關我事
Yes
睇完禮裝之鬼
法國自己都幾歐
不屈完回血 應該會冇左
睇過技能係開場發動
初昇格直接派石
銅上銀就1500
雙迴避好過雙不屈吧
不屈真係前排用黎吊鹽水擋多招技先有用
上到金再講吧 銀牌已經一堆課狗係前面圍緊爐
等佢地上左去就得
PVP 贏1輸1咁好惡頂
課金有咩用
你地D 陛色係平均升定谷晒1隻先, 好唔夠資源
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞